Posturile trustului Intact au ieşit din lista „must carry“: Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel şi Zu TV, accesibile doar cabliştilor care plătesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a avizat solicitarea Antena TV Group SA şi Antena 3 SA de a renunţa la regimul „must carry“, ceea ce înseamnă că de acum cabliştii vor fi obligaţi să plătească pentru a putea asigura accesul clienţilor la posturile trusturile Intact.

În mod oficial, Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel şi Zu TV nu mai fac parte din lista televiziunilor libere la retransmisie, potrivit unui anunţ al companiei. 

„Considerăm că – inclusiv prin contribuţia semnificativă a trustului Intact – piaţa de distribuţie a programelor de televiziune a ajuns la maturitatea şi stabilitatea necesare pentru a pune colaborarea noastră cu societãţile de cablu pe principii comerciale sănătoase şi echitabile. Deşi, până în prezent nu am beneficiat de venituri importante din drepturile de retransmisie, în ultimii 25 de ani am investit constant şi semnificativ în calitatea conţinutului, dar şi a imaginii canalelor noastre“, a declarat Cristian Ionescu, director teritoriu Antena TV Group SA.

„Mă bucur că am ajuns într-o etapă firească în evoluţia pieţei media din România şi a Antena Group. Vom investi în continuare în producţii de calitate, tehnologie şi mai ales în oameni. Aceştia sunt pilonii pe care ne vom baza creşterea în viitor“, a declarat George Ureche, CEO Antena TV Group SA.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite