Postul de ştiri al lui Sârbu a fost autorizat de CNA. Cum arată grila de programe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Sârbu FOTO Mediafax
Adrian Sârbu FOTO Mediafax

Se apropie lansarea televiziunii de ştiri a lui Adrian Sârbu - Aleph News. Postul de televiziune a primit, azi, decizia de autorizare de la Consiliul Naţional al Audiovizualului, ceea ce înseamnă că staţia poate începe emisia.

Postul de ştiri este primul lansat, dintr-o serie de trei licenţe luate de Adrian Sârbu: pentru un post de comedie, unul de businee şi unul de ştiri, potrivit Pagina de Media. 

PublicitatPostul de ştiri este primul lansat, dintr-o serie de trei licenţe luate de Adrian Sârbu: pentru un post de comedie, unul de businee şi unul de ştiri

„Cu doi dintre operatorii mari am discutat şi doar unuia dintre ei i-a fost eliberat acord de retransmisie. Încă purtăm negocieri“, a spus reprezentantul Aleph News la CNA.

Potrivit sursei citate, cât de curând ar urma să înceapă testele pe o reţea de cablu - Ines, urmând ca lansarea oficială să fie în câteva săptămâni, în jurul datei de 20 august.

Cum arată grila de programe?

Potrivit documentelor depuse la CNA, Aleph va avea în grilă, de dimineaţa până seara, Ştirile orei, Live, urmate de sport şi meteo.

În fiecare seară, de la 20.30 la 22.00, va intra Marius Tucă Show, de asemenea în direct, de luni până joi, cu o ediţie Best Of vinerea şi sâmbăta.

Duminică seara, va avea emisiune jurnalistul Ion Cristoiu. Emisiunea Gândurile lui Cristoiu se va difuza în direct, de la 20.00 la 21.00 şi în reluare de la 22.00 la 23.00.

De altfel, chiar aşa a punctat Adrian Sârbu că va fi staţia încă de când a obţinut licenţa, anul trecut: ştiri toată ziua.

„Canalul de ştiri este canal pur de ştiri pure şi nu unul de comentarii. Este un canal care îşi propune să ofere o imagine nefiltrată a realităţii româneşti dar şi globale. Va fi probabil primul canal cu semnificativ mai multe ştiri internaţionale decât canalele actuale de ştiri. Vorbim de un canal care va avea să sperăm un produ de până la 100 de ştiri pe zi", spunea atunci Adrian Sârbu.

70% din grilă vor fi producţii proprii, iar 30% producţii audiovizuale ale altor producători.

image

Cine deţine Aleph Media SRL?

Compania Aleph Media are trei acţionari:

Prosperya Financial Management - 99,9983%

Zazu Film - 0,0016

Ana-Cristina Iacob - 0,0001

Cine sunt acţionari la Prosperya şi la Zazu Film?

Prosperya Financial Management - Consilglia Management Intl SRL (75,5%), Iacob Daniel (0,5%), Ana-Cristina Iacob (24%)

Zazu Film - Prosperya Financial Management (19,7%), Iacob Daniel (9,8%), Ana Cristina Iacob (70,4%).

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite