Postul MTV România iese din grila RCS&RDS

Postul MTV România iese din grila RCS&RDS

MTV va pierde 50% din piaţa de distribuţie din România odată cu ieşirea din grila RCS&RDS

Postul MTV România nu va mai face parte, începând din data de 8 martie, din oferta de servicii de televiziune prin cablu analogic, satelit şi digital Digi TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat al companiei, decizia a fost luată de Pro TV SRL, care operează postul de muzică, şi RCS&RDS, însă nu sunt precizate şi motivele pentru care s-a luat această măsură. Precizăm că în urmă cu un an MTV România a ieşit şi din grila UPC.
 
MTV România va pierde aproape 50% din piaţa de distribuţie TV din România, după ieşirea de pe RCS&RDS, după cum au declarat, pentru Mediafax, surse din piaţa media.
 
Pe de altă parte, în anunţ este subliniat faptul că abonaţii la pachetul de servicii Digi Net şi Digi TV au acces gratuit la tot conţinutul disponibil prin intermediul platformei de divertisment Digi Online, unde pot urmări live-urile a peste 35 canale TV.
 
RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune, furnizând servicii în România, Ungaria, Spania şi Italia. Compania deţine singura televiziune de ştiri din România în format full HD (Digi24 HD), cu opt staţii regionale, patru canale de sport (Digi Sport 1, 2, 3 şi 4), un canal de filme Pay-TV (Digi Film), trei programe de documentare (Digi World, Digi Life şi Digi Animal World), un canal de muzică, U TV şi patru posturi de radio – Pro FM, MUSIC FM,  DANCE FM şi Digi FM.  În prezent, RCS&RDS are peste trei milioane de abonaţi la serviciile sale de televiziune prin cablu şi satelit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările