Postul Antena 1 a învins concurenţa cu integrala „Pistruiatul“

Postul Antena
1 a învins concurenţa cu integrala „Pistruiatul“

Costel Băloiu (Pistruiatul) şi Sergiu Nicolaescu, într-o poză făcută la filmări FOTO Adevărul

Antena 1 a fost lider de piaţă joi seara, când a difuzat integrala „Pistruiatul“, ce-l are ca protagonist pe regretatul regizor şi actor Sergiu Nicolaescu. Postul a înregistrat în prime-time (intervalul 19.00-23.00) o audienţă de 11% rating, fiind urmărit în medie, pe minut, de peste 2.000.000 milioane de telespectatori, la nivel naţional.

Integrala „Pistruiatul“ a plasat Antena 1 ca lider de piaţă atât la nivelul targetului comercial 18-49, cât şi pe segmentul all urban. Pistruiatul a concurat cu alte producţii semnate de Sergiu Nicolaescu, difuzate la posturi concurente, dar a reuşit să le învingă. 

Astfel, Pro TV, care a difuzat pelicula „Un comisar acuză“ s-a clasat pe locul al doilea la nivel all urban (publicul din oraşe), fiind urmărit, în medie pe minut, de naţional, fiind urmărit de 981.000 de telespectatori (9,3 % rating), în prime-time. Pe de altă parte, joi, 3 ianuarie, a fost prima zi când posturile din trustul Pro nu au mai fost difuzate în reţeaua Dolce. 

Peliculele „Mircea“ (difuzată la TVR) şi „Dacii“ (transmisă de Pro Cinema), au înregistrat audienţe bune, dar nu au depăşit „Pistruiatul“. Cifrele de audienţă au fost furnizate de Kantar Media.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: