Porţie dublă de „Vocea României“: noul sezon începe cu două ediţii în aceeaşi săptămână

Porţie dublă de „Vocea României“: noul sezon începe cu două ediţii în aceeaşi săptămână

„Vocea României“ începe vineri, 8 septembrie, la Pro TV

Săptămâna viitoare, românii vor da sunetul mai tare de două ori pentru începutul celui de-al 7-lea sezon „Vocea României“ de la Pro TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri şi duminică (8 şi 10 septembrie), de la ora 20.30, doar vocea contează. Telespectatorii vor putea urmări primele două ediţii de audiţii pe nevăzute de la „Vocea României“, vor trăi primele emoţii ale competiţiei şi se vor bucura de un spectacol fascinant alături de cei patru antrenori, Tudor, Smiley, Lori şi Despot, de gazda emisiunii, Pavel Bartoş, dar şi de concurenţi.
 
„Ei bine, septembrie pentru mine a fost tot timpul un început de drum. Dacă până nu demult a fost început de şcoală, acum este început de Vocea României. Abia îl aştept, mai ales că anul ăsta, în prima săptămână, la şcoala Vocea României mă duc şi vineri, 8 septembrie, şi duminică, 10 septembrie. M-am tuns, m-am pregătit, am făcut vocalize, îmi iau hainele cele mai bune şi sunt gata de start! Sper ca doamna învăţătoare să mă pună în prima bancă şi să aprecieze ce am făcut peste vacanţă“, a spus Pavel Bartoş.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: