„Poftiţi pe la noi“: Delia, Margherita din Clejani, Giani Kiriţă şi Speak merg să ajute un ansamblu de căluşari

„Poftiţi pe la noi“: Delia, Margherita din Clejani, Giani Kiriţă şi
Speak merg să ajute un ansamblu de căluşari

Speak, Delia Matache şi Nea Mărin la Şopârliţa FOTO Antena 1

Delia, Margherita din Clejani, Giani Kiriţă şi Speak părărsesc Capitala pentru câteva zile şi se mută la Şopârliţa, unde Nea Mărin are nevoie de ajutor pentru a susţine un ansamblu de căluşari foarte talentaţi. Cele patru vedete vor munci şi vor organiza un spectacol caritabil, pentru a strânge cât mai mulţi bani.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Poftiţi pe la noi“: Nea Mărin continuă actele de caritate

Copiii,  proveniţi din familii cu posibilităţi financiare reduse, sunt foarte muncitori, dar au nevoie de costume şi încălţări pentru a duce tradiţia mai departe. Deşi ansamblul „Cununa” a fost înfiinţat în 2012, tinerii, conduşi de un coregraf pasionat şi hotărât, au reuşit să iasă în evidenţă şi să câştige numeroase premii. Printre căluşari se află şi Cătălin, un băieţel de doar 10 ani ai cărui părinţi nu au nici măcar ajutor social. Deşi lucrează cu ziua pe unde găsesc, ei se descurcă foarte greu şi nu de puţine ori, cei 50 de lei necesari lunar pentru tratamentul băiatului, care este anemic, reprezintă o avere. Casa în care locuiesc este foarte veche, are mai bine de 100 de ani, iar apa se infiltrează peste tot. Cu toate acestea, Cătălin este muncitor, învaţă bine şi merge cu drag la toate repetiţiile ansamblului.

„Poftiţi pe la noi“: Delia, Margherita, Giani Kiriţă şi Speak se mută la Şopârliţa

Cele patru vedete de săptămâna aceasta vor munci şi vor organiza un spectacol caritabil, pentru a strânge cât mai mulţi bani.  Cum cu Nea Mărin şef nu prea rămâne timp de socializare, vedetele nici nu apucă să ajungă bine în Sopârliţa, că imediat sunt puse la treabă. Delia şi Margherita cară cot la cot cu bărbaţii, merg cu căruţa să facă rost de lapte şi brânză, ajung într-o fermă de văcuţe, merg la cumpărături şi vopsesc gardul.

Dacă Delia are o colecţie întreagă de momente în care Nea Mărin a alergat-o cu nuiaua, Margherita se află la prima întâlnire cu el şi cu pasiunea lui nebună pentru muncă. „Nici la sală n-am ridicat în viaţa mea atâtea greutăţi. N-am muncit niciodată, n-am ridicat nici măcar un pai“, a declară, cu sinceritate, Margherita. Cântăreaţa va fi însă foarte impresionată de povestea ansamblului de căluşari şi de cazul lui Cătălin, în mod special, aşa că nu va crâcni decât în glumă atunci când Nea Mărin îi va da sarcini peste sarcini.

Delia şi Speak FOTO Antena 1

„Poftiţi pe la noi“: Mihai Petre vine în ajutorul lui Nea Mărin

Dacă pentru trudă erau pregătite, vedetele află că trebuie să se antreneze şi pentru spectacolul caritabil de la finalul ediţiei, prin intermediul căruia vor mai strânge nişte bani pentru cei care au atât de multă nevoie de ei. Neobosit ca de obicei, Nea Mărin pare mai în formă ca oricând la finalul unei zile de muncă, decis să îi înveţe pe toţi patru să danseze. Gazda emisiunii îşi dă însă seama că are mult prea multe responsabilităţi pe umeri, aşa că hotărăşte să lase organizarea preselecţiilor pentru evenimentul caritabil în seama unui om de încredere: Mihai Petre. Acesta va urmări o serie întreagă de talente locale şi va decide cine va face parte din spectacol, dovedindu-şi încă o dată firea perfecţionistă. „Important e să găsim nişte momente cu care să facem acest spectacol. Trebuie să fac o preselecţie de talente locale. Nu e uşor. M-am hotărât să merg la Şcoala Populară de Artă şi la Liceul de Muzică “, spune Mihai Petre.


Mihai Petre FOTO Antena 1

Ca de obicei, nimeni nu scapă nealtoit, pentru că, aşa cum bine observă Speak, Nea Mărin găseşte mereu prilej pentru o „atenţionare“ caracteristică. „Am momente când îmi vine să-i dau una“, declară Speak. De altfel, artistul va prinde frică de Nea Mărin şi va sta tot timpul în gardă, aşteptându-se să fie lovit din senin.

„Poftiţi pe la noi“: vedetele i-au pregătit o farsă lui Nea Mărin

După o zi întreagă de muncă, vedetele nu vor decât să se odihnească, însă Nea Mărin ţine morţiş ca ele să înveţe să danseze. Supăraţi că nea Mărin a scos untul din ei, Speak şi Giani îi pun la cale o farsă: vor să îl păcălească în puterea nopţii că e deja ora  06.00 şi că trebuie să se trezească. Nea Mărin însă are un ceas biologic pe care se bazează întotdeauna şi îi surprinde el pe cei doi. Care va fi reacţia lui Nea Marin, telespectatorii Antenei 1 vor afla luni, 18 mai, de la ora 20.30.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: