Plecări de la Radio Guerrilla. Iulian Tănase, printre cei care părăsesc postul. Care sunt motivele FOTO

Plecări de la Radio Guerrilla. Iulian Tănase, printre cei care părăsesc postul. Care sunt motivele FOTO

Iulian Tănase FOTO Adevărul

Iulian Tănase (46 de ani), unul dintre cei mai vechi oameni de la Radio Guerrilla, va părăsi postul de radio, scrie Pagina de Media.

Iulian Tănase prezintă emisiunea „Războiul Sfârşitului Săptămânii“, difuzată sâmbăta şi duminica. Realizatorul va mai sta la Radio Guerrilla până la finalul acestui sezon, potrivit declaraţiilor făcute pentru Pagina de Media. 
 
Scriitorul a menţionat, potrivit sursei citate, că părăseşte postul „din motive personale“. De asemenea, el a mai spus că îşi doreşte să petreacă mai mult timp cu copii lui, alături de care va porni un proiect în online. 
 
Astfel, Iulian Tănase va produce un podcast, proiect în care sunt „prinşi“ şi cei doi copii, Adora (9 ani) şi Sacha (7 ani): „Va fi un podcast pe care îl voi realiza împreună cu copiii. Se va numi «Tănase Show»“. 
 
În urmă cu patru ani, cei doi copii au fost şi subiectul cărţii „Experimentul MAMATATA“. „Este ca o continuare, într-un podcast“, punctează Iulian Tănase, mai notează sursa citată.
 
Iulian Tănase şi-a anunţat, iniţial, intenţia de a pleca de la Radio Guerrilla la sfârşitul anului trecut. La începutul acestei luni, vor mai pleca de la Radio Guerrilla Petru Stratulat (realizator „GuerriNight“ şi „Traffic Jam Session“) şi Alexandru Anghel (director muzical). 
   Plecări de la Radio Guerrilla. Petru Stratulat și Alexandru Anghel au părăsit postul
Alexandru Anghel, foto stânga (Copyright: Alex Galmeanu), şi Petru Stratulat via Pagina de Media 
 
Contactat de Paginademedia.ro, Petru Stratulat a explicat că a părăsit postul pentru că a vrut o „schimbare de peisaj“, iar în curând va putea fi auzit la un alt post de radio, „undeva unde chiar simt că pot să cresc mai departe“. 
 
Alexandru Anghel era în echipa postului din 2011. Mare parte din această perioadă a făcut echipă cu Bogdan Şerban la „Guerrilla Logout“ şi „Guerrilive“. El a fost descoperit după ce a câştigat un concurs la Sziget Festival, recunoscând toate piesele după câteva secunde de difuzare. În ultimii ani, Alexandru Anghel a fost directorul muzical al postului.
 
Iulian Tănase s-a născut pe 3 septembrie 1973 la Moineşti, Bacău. A absolvit Academia de Studii Economice Bucuresti în 1999, şi Facultatea de Filosofie, Universitatea Bucuresti, în 2010. A fost redactor la revistele satirice Academia Caţavencu (1997-2010) şi Kamikaze (2010-2011). Din 2004 este realizator de programe la Radio Guerrilla.
 
Dintre cărţile publicate în România, amintim: Îngerotica (1999), Poeme pentru orice eventualitate (2000), Iubitafizica (2002, 2003, 2013), Sora exactă (2003), Ochiul exploziv (2006), Abisa (2007, 2016), Adora (2009), Cucamonga (2011), Oase migratoare (2011), Manualul Îmblânzitorului de Cafele (2013), Teoria tăcerii (2015), Experimentul MAMATATA (2015) şi Aventurile lui Sacha în Castelul Fermecat (2017).
 
Iulian Tănase, alături de cei doi copii ai săi, Sacha şi Adora 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: