Petre Roman, „roast” pe scena iUmor cu aluzie la Revoluţie: „Singurul regim care poate să cadă acum e al Deliei” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Roman FOTO Antena 1
Petre Roman FOTO Antena 1

În ediţia 12 din sezonul 10 al show-ului iUmor, Petre Roman a fost unul dintre invitaţii special aleşi pentru a-i „roast”-ui pe juraţi.

Petre Roman a început numărul de roast cu glume despre emisiunea iUmor. „Eu de mulţi ani sunt profesor, m-am ocupat cu ştiinţa, predau la facultate. Dumneavostră (…) n-aţi prea făcut facultate. Păi de unde să vă cunosc, frate?”, a glumit Petre Roman, motivând că de aceea nu îi cunoaşte pe juraţii iUmor.

Delia a fost primul jurat luat la ţintă de Petre Roman, iar următorul pe „listă” a fost Mihai Bendeac. „Oamenii ezită să mă mai invite din superstiţie. Prima dată când am fost la o televiziune în decembrie 1989 a căzut un regim. Acum singurul regim care poate să cadă e al Deliei”, a zis Petre Roman.

„Despre Mihai Bendeac mi s-a spus că e actor de teatru şi de asemenea, actor de niciun film”, a adăugat Petre Roman. Nici Cheloo nu a scăpat de gura lui Petre Roman. „Versurile pieselor lui mi-au mers la inimă. Adică mai exact când le-am ascultat era să fac infarct”, a mai spus fostul prim-ministru.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite