Personaj nou în serialul „Vlad“: cine e actriţa care se alătură distribuţiei şi ce rol va avea

Personaj nou în serialul „Vlad“: cine e actriţa care se alătură distribuţiei şi ce rol va avea

Raluca Aprodu se alătură distribuţiei serialului „Vlad“ FOTO Pro TV

În distribuţia serialului „Vlad“, difuzat de Pro TV, a fost introdus un nou personaj, o actriţă ce va juca rolul soţiei unui politician important.

Raluca Aprodu se alătură echipei de actori din serialul „Vlad“, în această primăvară, la Pro TV. Actriţa interpretează rolul Ivanei, soţia unui politician important, iar în curând telespectatorii vor vedea impactul pe care-l va avea în întreaga poveste.
 
„Pentru mine această experienţă înseamnă, în primul rând, reîntâlnirea cu oameni dragi. Pe Adrian Nartea îl ştiu de aproape 17 ani. Am crescut cumva împreună în breasla aceasta. Pe Adrian Silişteanu şi pe Jesus del Cerro îi ştiu de când aveam 22 de ani. În prima zi în care am ajuns pe platoul de filmare mi-am dat seama că lucrasem, la un moment dat, cu fiecare persoană din echipă. De exemplu cu Maria, make-up artistul, am lucrat la primul meu film, la 21 de ani. Am stat aproape trei săptămâni împreună, în Bosnia. Deci pentru mine, să fiu alături de ei a fost cel mai natural lucru“, a declarat Raluca Aprodu.
 
Recent s-a mai alăturat o actriţă echipei de actori ai serialului. Este vorba de Manuela Hărăbor, pe care telespectatorii o vor vedea în seara aceasta, în episodul doi al sezonului. 
 

Cine e Raluca Aprodu, noul personaj din serialul „Vlad“

Raluca Aprodu este una dintre cele mai apreciate actriţe de teatru şi film de la noi. Prima ei întâlnire cu camera de filmat a fost la vârsta de 17 ani, iar de atunci a apărut în numeroase filme şi seriale TV, printre care şi „Câini“, film premiat, în care a jucat alături de Dragoş Bucur. În prezent o putem vedea şi în piese de teatru precum „Beginners“, „Crima din strada Lourcine“, „Livada de vişini“, „Memoria apei“, „Nebun din dragoste“, „Pădurea spânzuraţilor“, „Regele Lear“, „Trei surori“ şi „UFO“.
 
Raluca Aprodu este iubita lui Tudor Istodor, fiul actriţei Maia Morgenstern, de câţiva ani. Ea a fost în trecut prezentatoarea emisiunii „Ninja Warrior“.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările