Personaj nou în serialul „Vlad“: cine e actriţa care se alătură distribuţiei şi ce rol va avea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou personaj se alătură distribuţiei serialului „Vlad“ în cel de-al doilea sezon al producţiei, ce va fi difuzat în toamnă, la Pro TV.

Actriţa Anda Sârbei interpretează rolul Iuliei în serialul „Vlad“, din această toamnă. Iulia este fiica Deliei (Elvira Deatcu), este o tânără rebelă, cu o personalitate puternică. 

Face faţă cu brio situaţiilor limită şi a avut încă din copilărie dorinţa de a fi un lider, nu o victimă. Ea trăieşte în Barcelona şi, chiar dacă îşi iubeşte mama, cele două nu au avut niciodată o relaţie foarte apropiată, de vină fiind diferenţa de generaţii, însă cu toate acestea, găsesc metode să coopereze. 

Fascinată de istoria modernă a României şi fostul sistem de spioni, Iulia hotărăşte să scrie biografia tatălui ei şi să o publice sub un pseudonim. În acel moment, ea îşi dezvăluie adevărata identitate şi problemele încep să apară, iar Delia şi Cezar fac totul să o protejeze şi încearcă din răsputeri să evite reîntoarcerea ei în Bucureşti, totul cu ajutorul lui Vlad şi al lui Tibi. Iulia este o fată extrem de inteligentă şi frumoasă, iar în sezonul doi „Vlad“ telespectatorii vor putea urmări evoluţia ei şi impactul pe care-l va avea în întreaga poveste.

„M-a bucurat foarte tare vestea că voi juca în «Vlad». E un sentiment pe care nu-l pot explica. Am fost foarte bine primită de echipă, chiar de la ultima probă pe set, deşi era doar o probă şi nu ştiau dacă eu voi lua rolul. Am avut emoţii la început, dar m-au integrat imediat în familia lor. Cât despre Iulia, ea este copilul problemă al familiei. Nu-şi doreşte să fie deloc unde este şi din cauza asta face tot ce-i stă în putinţă să creeze probleme, dar şi pentru că vrea cu tot dinadinsul să-şi răzbune trecutul“, a declarat Anda Sârbei.

Imagine indisponibilă

Delia (Elvira Deatcu) şi Iulia (Anda Sârbei) FOTO Pro TV

Anda este studentă în anul trei la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale, iar „Vlad“ este cel de-al doilea proiect important al său, primul fiind un serial româno-suedez, „Box 21“. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite