Paula Seling, declaraţie surprinzătoare: „Sunt zile în care trăiesc cu aer“

Paula Seling, declaraţie surprinzătoare: „Sunt zile în care trăiesc cu aer“

Paula Seling este invitata Florentinei Fântânaru la „Dincolo de aparenţe“, în ediţia de duminică

Cântăreaţa Paula Seling dezvăluie care este secretul siluetei sale în cadrul emisiunii „Dincolo de aparenţe“ de la Antena Stars, unde vorbeşte pe larg despre stilul ei de viaţă şi despre familia ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Artista susţine că a învăţat de-a lungul vremii anumite reguli, asta pentru că, spunea ea, moştenirea genetică nu a ajutat-o şi are un metabolism tare lent.

„Eu pot să trăiesc şi cu nimic. Am zile în care nu mănânc şi nu păţesc nimic. Pur şi simplu trăiesc cu aer“, spune Paula Seling.

Cântăreaţa a dezvăluit faptul că nu mănâncă deloc carne, asta chiar dacă uneori poate organismul îi cere proteină animală.

„Neavând totuşi o dietă omnivoră cred că am anumite carenţe, ceea ce nu e neapărat un lucru bun. Ne asumăm decizia de a nu mânca deloc carne, doar din când în când peşte. A venit ca un fel de protest personal împotriva industriei cărnurilor şi a felului în care se tratează animale de consum“, m[rturiseşte Paula Seling.

Despre dieta ei şi a soţului său, despre experienţele personale şi profesionale, Paula Seling discută pe larg cu Florentina Fântânaru în cadrul emisiunii „Dincolo de aparenţe“, difuzată duminică de la ora 13.00, la Antena Stars.

citeste totul despre: