Paula Pavel, sora cântăreţei Cream, a fost dată afară din Fermă după ce a încălcat regulile. Mihaela Rădulescu: „Acum pleci!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paula Pavel FOTO Pro TV
Paula Pavel FOTO Pro TV

După doar o ediţie petrecută în reality show-ul de la Pro TV, Paula Pavel, sora cântăreţei Claudia Pavel (Cream), a fost data afară din fermă după ce a încălcat regulile concursului.

Paula Pavel a plecat din „Ferma“ la fel cum a venit: pe neaşteptate. În ediţia din 3 aprilie, sora Claudiei Pavel a fost rugată de prezentatorii show-ului, Mihaela Rădulescu şi Cristian Bogza, să părăsească imediat concursul, echipa fiind deranjată de faptul că aceasta a încălcat mai multe reguli pe care s-a angajat să le respecte când a acceptat să intre în joc. 

„Asta este Ferma. Aici trăim într-o comunitate care are nişte reguli, după cum ştiţi. Şi dacă regulile astea sunt încălcate vreodată, mă oblig să iau nişte măsuri. Paula, la tine mă refer. Au fost încălcate nişte reguli foarte clare şi au fost încălcate de tine“, i-a spus Cristian noii venite. 

„Şi sunt nişte consecinţe. Pentru că n-ai înţeles cum trăieşte această comunitate şi după ce reguli, o să te rog să părăseşti ferma. Acum! Acum!“, a adăugat şi Mihaela Rădulescu.

„Mă duc să împachetez lucrurile, nu?“, a fost reacţia Paulei Pavel. „O să-ţi aducem noi lucrurile. Acum pleci din fermă“, i-a replicat Mihaela.

„Şi asta se va întâmpla cu fiecare care va încălca şi o singură regulă de azi înainte“, i-a avertizat Cristian pe restul concurenţilor. 

Paula Pavel a încălcat regulamentul încă din primele ore petrecute în reality show, când a început să le povestească vedetelor ce se petrece afară, inclusiv scandalul mediatic stârnit de conflictele dintre sora ei şi Brigitte Năstase. Paula a recunoscut şi că nu poate da prea multe detalii pentru că a semnat un contract care îi interzice acest lucru. 

În plus, Paula Pavel le-a spus tuturor că sora ei a fost „otrăvită“ în fermă, susţinând că imediat după ce a fost eliminată din concurs s-a prezentat la medic şi a aflat că i-au fost puse picături de ochi în băutură sau mâncare. Acest aspect a stârnit panică în rândul concurenţilor şi principala vizată de acuzaţiile grave aduse de Paula a fost Brigitte, date fiind conflictele repetate dintre ea şi Cream. 

Brigitte a început să plângă şi a spus că nu ar face niciodată aşa ceva, ba chiar a mărturisit că doreşte să iasă din competiţie deoarece astfel de insinuări nu fac decât să-i distrugă imaginea. 

Mai mult, Paula a rugat-o pe Brigitte să oprească lavalierele, lucru interzis de regulamentul show-ului, şi au avut o scurtă discuţie în baie. Ulterior, Brigitte a susţinut că Paula i-a spus că povestea cu „otrava“ este inventată. 

„Cred că decizia a fost foarte bună“, a fost concluzia lui Brigitte după ce Paula Pavel a fost dată afară. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite