Paul Panait pune „Gaz pe foc“ după ce a fost respins la Vocea României: solistul a lansat o provocare pentru Adi Despot şi a dezvăluit ce l-a deranjat VIDEO

Paul Panait pune „Gaz pe foc“ după ce a fost respins la Vocea României: solistul a lansat o provocare pentru Adi Despot şi a dezvăluit ce l-a deranjat VIDEO

Paul Panait a interpretat piesa „Kiss“, iar Loredana şi Tudor Chirilă au recunoscut că au fost la un pas de a-şi întoarce scaunele FOTO Pro TV

Paul Panait, fost membru al trupei Gaz pe Foc, a urcat pe scena de la „Vocea României“, însă niciunul dintre membrii juriului nu şi-a întors scaunul. Dacă Loredana a regretat ulterior, Adrian Despot şi-a menţinut decizia, iar comentariile lui l-au deranjat pe solist, care i-a lansat o provocare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cântăreţul Paul Panait a urcat pe scenă în cea de-a treia ediţie a show-ului „Vocea României“, de la Pro TV, şi a cântat, din spatele cortinei, piesa „Kiss“, a lui Prince. Până la sfârşitul interpretării nu a reuşit să conving pe niciunul dintre membrii juriului să-şi întoarcă scaunul.

Loredana, Smiley şi Tudor Chirilă au fost surprinşi să afle pe cine au respins, însă Adrian Despot a solicitat „o traducere“, pentru că nu l-a recunoscut pe fostul membru al trupei Gaz pe Foc.

După ce a fost lămurit cu privire la identitatea concurentului, Adi Despot i-a spus: „Din punctul meu de vedere, ai cântat puţin prea mult în seara asta. Tu ai vrut să ne arăţi astăzi mult, cât poţi să duci cu vocea. Dacă ai fi cântat tot cu vocea ta naturală...Mie, cât am auzit din Paul, mi-a plăcut, cât am auzit din Paul încercând să fie altcineva, aia este partea care nu mi-a plăcut. Şi, din păcate, am auzit prea puţin din Paul.“


Vocea Romaniei - sezonul 7: Paul Panait - Kiss pe vocearomaniei.protv.ro

Pe de altă parte, Loredana a recunoscut că piesa este una dificilă şi a mărturisit că a fost foarte aproape să apese butonul: „Varianta lui Tom Jones e mult mai puternică, pe când a lui Prince e cea cu trecerile dintr-un registru în altul, care sunt foarte dificile şi pe care doar Prince putea să le stăpânească. Am fost extrem de aproape, la un pas să mă întorc. Nu numai eu, ci şi Tudor am fost în expectativă până în ultimul moment. Am mai aşteptat ceva, acea fărâmă de nebunie pe care ne-o dorim de la o voce. Tehnica e foarte bună, numai că trebuie un pic mai multă emoţie. Sperăm să ne ierţi că n-am percutat.“

„Mă simt aşa ciudat, amândoi cântăm şi nu cred că ar trebui să-ţi spun eu ţie ceva, dar dacă tot sunt în scaunul ăsta, hai să continui. Mi se pare că a fost un exces de artificii vocale în partea de jos, un exces de soul pe finalul fiecărei frazări şi la un moment dat am obosit puţin şi aş fi vrut ca acest cântec să mă duc undeva în sus“, i-a spus şi Tudor Chirilă.


Vocea Romaniei - sezonul 7: Paul Panait - Jurizare Auditii pe nevazute pe vocearomaniei.protv.ro

Pe scenă, Paul Panait s-a arătat uşor dezamăgit, însă a mulţumit membrilor juriului şi nu a comentat în niciun fel reacţiile acestora. Ulterior, pe pagina personală de Facebook, cântăreţul a lăsat să se înţeleagă că a fost deranjat de unele păreri exprimate de vedetele Pro TV, mai ales de cea a lui Adrian Despot.

„Vă prezint o variantă şi cu «lecţiile» primite de la maeştri. Sincer, am fost cam liniştit, trebuia să-i provoc la o cântare live să văd care dintre ei îmi făceau faţă...voi ce părere aveţi, se descurcau bine?“, a scris Paul Panait în dreptul video-ului cu momentul de la „Vocea României“.

Mai mult, solistul l-a provocat pe Adi Despot să cânte live împreună: „Aş vrea să-l invit într-o emisiune să cântăm împreună pop, rock, folclor, orice, absolut orice stil muzical, să vedem care e mai bun. Aşa că, aştept şi voi să-mi spuneţi dacă merită sau nu provocarea. Eu zic că merită, nu?“.

Contactat de reporterii „Adevărul“, Paul Panait a recunoscut că l-a deranjat puţin modul în care Despot s-a comportat, iar provocarea este o urmare a reacţiilor venite din partea fanilor săi. „Nu ştiu dacă Adi va da curs provocării mele. Este de fapt reacţia de şoc a prietenilor mei virtuali şi nu numai, a celor care ştiu că mănânc muzică pe pâine. M-a deranjat puţin Adi pentru aroganţa lui, faptul că avea nevoie de «o traducere»...Eu care din 38 de ani 30 i-am petrecut pe scenă...restul e istorie“, a declarat cântăreţul pentru „Adevărul“.

Totuşi, Paul Panait consideră că nu a avut nimic de pierdut şi este mulţumit de prestaţia de pe scena de la „Vocea României“, considerând că i-a oferit o vizibilitate mai mare. De asemenea, acesta a precizat că a fost contactat de reprezentanţii Pro TV pentru a participa la show încă de la ediţia trecută, însă nu a putut da curs invitaţiei.

„Conteaza de acum ce voi face eu şi faptul că m-au vazut cred peste un milion de oameni, prieteni noi, care mă felicită şi mă apreciază. Asta e important.  Eu am fost de fapt invitat de cei de la «Voce» în urmă cu un an, la penultima ediţie când eram plecat în Canada. Anul ăsta am mers, nu am cântat rău şi nu am pierdut nimic. De fapt, mi-am câştigat câteva mii de noi prieteni“, a mai declarat Panait, care a lansat recent single-ul „Zâmbeşti de sus“ şi va porni într-un turneu de promovare a piesei şi a „Newstalgia“, un one man show.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările