Patru filme poliţiste care merită urmărite în seara aceasta la TV

Patru filme poliţiste care merită urmărite în seara aceasta la TV

Filme poliţiste interesante, în seara aceasta la TV

Cei care vor să vadă filme poliţiste în seara aceasta pe micul ecran au în program TV câteva pelicule care merită urmărite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filme poliţiste. Povestea lui Lizzie Borden. HBO. 23:55. O zi caldă de vară în Massachusetts, în 1892, a fost distrusă de dubla crimă a domnului şi doamnei Borden care va şoca întreaga ţară. Lizzie, fiica domnului Borden, este imediat considerată vinovată.
 
Filme poliţiste. AMC. Luna de porţelan. 20:20. Kyle Bodine este un poliţist foarte apreciat dintr-un mic orăşel, căruia i s-a dus vestea că poate rezolva orice caz, oricât de greu ar fi acesta. Numai că din ziua în care o întâlneşte într-un bar pe frumoasa Rachel viaţa lui se schimbă în totalitate. El se îndrăgosteşte orbeşte de ea fără să ţină cont că femeia este, de fapt, măritată. Rupert, soţul ei, este un personaj brutal, care deseori o maltratează şi o umileşte, ceea ce face ca unicul sentiment rămas între ei să fie ura.
 
Gândurile lui Bodine sunt veşnic îndreptate spre Rachel, iar în momentul în care aceasta îi mărturiseşte că, pentru a se apăra de accesele de furie ale soţului ei, a fost nevoită să-l ucidă, Bodine se decide să o apere şi să o ajute, sperând ca astfel să poată trăi împreună până la adânci bătrâneţi. În momentul în care poliţistul şi partenerul său, Lamar, încep anchetarea cazului, Bodine încearcă să denatureze lucrurile în favoarea ei, însă Lamar îşi dă seama că este ceva necurat la mijloc. Finalul filmului este unul neaşteptat, iar Bodine realizează, în sfârşit, care este adevărata faţă a frumoasei Rachel.

Filme poliţiste. „Animal de pradă”, pe TV 1000

Filme poliţiste. Greu de ucis 4. HBO 2. 0:00. Mult încercatul McClane are iar parte de acţiune în viaţa sa. De data aceasta are ca nemessis un hacker şi un partener tânăr care se tot miră de calmul său în atâtea curse-urmărire, de parcă a mai văzut aşa ceva. Va învăţa, săracul, că povestea îl poartă într-un ritm de acţiune cu sufletul la gură. 
 
Filme poliţiste. Animal de pradă. TV 1000. 1:00. Aaron a omorât patru bărbaţi care se distrau la vânătoare. FBI-ul trimite în cercetare pe agenta Abby Durrell (Connie Nielsen, pe care o ştiţi din "Gladiatorul"). Ea apelează ca ultimă salvare la L.T. Bonham. În cele din urmă arestat, Aaron este trimis la o închisoare din Portland, dar în curând este eliberat de trupele sub acoperire ale Forţelor Speciale, pentru care lucrase. 
 
Conştient de faptul că agenţii urmăreau să-l facă „dispărut”, Aaron face în aşa fel încât camioneta se izbeşte de o stâncă, şi se strecoară în pădurea care înconjură şoseaua. Dar în ciuda numeroaselor eşecuri de până atunci, Biroul continuă să spere că infractorul va fi prins. Cu toate acestea, doar L.T. se poate apropia de Aaron, şi asta doar pentru că el îi permite acest lucru, ca într-un joc de-a şoarecele şi pisica. Furios din cauză că fostul său mentor nu i-a răspuns la scrisori, Aaron ştie că este legat de L.T. într-un fel tragic, dar indestructibil.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările