Patru filme de dragoste interesante, din programul TV de azi

Patru filme de dragoste interesante, din programul TV de azi

Filme de dragoste interesante, în programul TV de azi

Cei care vor să vadă filme de dragoste azi pe micul ecran au în programul TV câteva pelicule care merită urmărite. Iată câteva dintre cele mai interesante

Ştiri pe aceeaşi temă

Filme de dragoste. Totul despre băieţi. Digi Film. 11:55. Will este un celibatar de 38 de ani, fără nici o ambiţie şi fără să se gândească prea mult la o schimbare în modul său de viaţă. El trăieşte din banii aduşi de un cântec de Crăciun pe care l-a compus tatăl său cu mult timp în urmă. 
 
Îşi petrece timpul prin baruri şi restaurante la modă, se uită la televizor şi se întâlneşte cu numeroase femei. Dar viaţa sa foarte relaxantă ia o altă întorsătură atunci când se împrieteneşte cu un copil de 12 ani. 
Acţiunea filmului se axează pe prietenia dintre cei doi şi pe modul în care această prietenie îi schimbă pe amândoi în bine.
 
Filme de dragoste. Fata pe care o visezi. AMC. 14:30. Patty Vare cade de pe cal şi este găsită în stare de inconştienţă şi ajutată să-şi revină de un coleg - John Baker. Firi solitare, cei doi tineri se împrietenesc. Prietenia lor se transformă treptat în dragoste. John nu ştie însă că trecutul lui Paty ascunde un secret. Părinţii lui se opun legăturii. În plus, John ajunge la poliţie din cauza fetei.
 

Filme de dragoste. „În ajunul războiului”, pe Cinemax

Filme de dragoste. Sub aceeaşi stea. HBO. 17:55. Hazel Grace este o adolescentă de 16 ani cu probleme. Din păcate, nu cele normale vârstei. Ea se luptă cu boala, cu moartea, care stă mereu la pândă. Părinţii nu mai ştiu ce să facă, o trimit des la controale şi la şedinţe cu grupuri de susţinere.
La unul din acestea îl întâlneşte pe Augustus, un tânăr care a fost şi el bolnav şi acum e în remisie. Cei doi se împrietenesc, se îndrăgostesc, îşi trăiesc idila şi vârsta cu fericire, cu bucurie, cu plăcere.
Hazel descoperă cât de bine este să fii iubit, ca cineva să te vadă cu adevărat, să fii considerat frumos. Este şansa fetei să înflorească în ciuda tuturor prognosticurilor.
 
Filme de dragoste. În ajunul războiului. Cinemax. 12:00. Henry şi Nicky sunt doi amici dintr-un orăşel de provincie. Cei doi urmează să plece curând ca voluntari în cel de-al doilea Război Mondial. 
Henry începe o relaţie amoroasă cu noua venită în oraş, Caddie Winger, dar Nicky, intrigant şi iresponsabil, pune la grea încercare atât prietenia dintre Caddy şi Henry cât şi prietenia dintre cei doi băieţi.
 
Filme de dragoste. Punct ochit, punct... iubit! TV 1000. 16:10. Bill Nighy (foarte amuzant în rol) este Victor Maynard, un asasin singuratic între două vârste, care trăieşte pentru a o mulţumi pe dificila lui mamă, (Eileen Atkins), deşi are reputaţia că este de o eficienţă letală, ca nimeni altul. Victor este cel mai respectat asasin din ţară - dar şi cel mai scump. 
 
Este un maestru în meseria pe care o moşteneşte din familie, încă de la bunicul său. Problema e că nu e chiar jobul potrivit ca să găsească fata visurilor lui, iar mama lui nu-l slăbeşte o clipă cu această problemă, fiindcă se teme că n-o să mai aibă cine să ducă mai departe această afacere de familie. Îl bate non stop la cap să-şi găsească pe cineva.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările