„Pariu cu viaţa“ continuă Acasă. „O nouă viaţă“ începe din 2014

„Pariu
cu viaţa“ continuă Acasă. „O nouă viaţă“
începe din 2014

Idolii unei generaţii vor reveni la TV din 2014, într-o nouă formulă. FOTO Acasă TV

Fanii serialului-fenomen „Pariu cu viaţa“ şi ai trupei LaLa Band vor fi răsplătiţi cu „O nouă viaţă“, prima telenovelă muzicală românească, difuzată pe Acasă TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Aşa cum a anunţat la Liviu Teodorescu, unul dintre protagoniştii din LaLa Band şi "Pariu cu viaţa", în cadrul emisiunii Adevărul Live, răbdarea şi fidelitatea fanilor vor fi răsplătite din plin, printr-un spin-off. Producţia ce continuă povestea de succes din „Pariu cu viaţa“ nu va rula pe Pro TV, ci pe Acasă TV, din 2014.

Din distribuţie vor face parte atât tineri care au jucat în serialul iniţial, cât şi actori noi, ce vor aduce în prim-plan problemele apăsătoare ale generaţiei tinere. „O nouă viaţă“ conţine atât piese noi, cât şi coveruri, iar în fiecare episod telespectatorii vor putea urmări videobloguri în care interpreţii din LaLa Band vor discuta despre greutăţile din faţa camerelor de filmat.

Telenovela se datorează succesului înregistrat de „Pariu cu viaţa“ şi LaLa Band, formaţia încoronată cu numeroase premii, printre care Discul de Aur pentru cel mai bine vândut album al anului 2012. Trupa cu cinci albume la activ şi o revistă ce-i poartă numele are propriul post de radio online, LaLa Radio, şi o emisiune radio, LaLa Nation.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: