Românii au talent: pantomimă, dans şi contorsionism, în cea de-a cincea ediţie

Românii au talent: pantomimă, dans şi contorsionism, în cea de-a cincea ediţie

Micuţa Claduia Livadariu a impresionat juriul cu un număr de gimnastică ritmică Pro TV

Românii au talent. Cea de-a cincea ediţie a emisiunii „Românii au talent“ a fost marcată de mai multe momente muzicale, de numere de dans şi de contorsonism.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cea de-a cincea ediţie a emisiunii „Românii au talent“ a debutat cu un moment care a ridicat atât publicul, cât şi juriul în picioare. Cu un dans pe care i-au făcut cunoscuţi în toată lumea, din New York până în Malaezia, căluşarii din Sârbii Măgura au adus voie bună şi au făcut-o pe Mihaela Rădulescu să danseze mai ceva ca cei 50 de membri ai ansamblului, cu vârste cuprinse între nouă şi 62 de ani.

„Noi pentru a cuceri lumea nu avem nevoie de tancuri, ci de căluşari“, le-a spus Andi Moisescu încântat, în timp ce Mihaela Rădulescu a declarat că sentimentul ei a fost că în platou „au năvălit adevăraţii bărbaţi români.“ Cu patru de „DA“, căluşarii s-au calificat în etapa viitoare. 

romanii au talentAnsamblul Căluşarii Sârbii Măgura FOTO Pro TV

O altă formaţie care a impresionat juriul şi a primit tot patru răspunsuri afirmative a fost Casual Band, ai cărei membri sunt originari din Craiova. Cei cinci membri au cântat muzică gospel şi au dovedit că sunt foarte buni în ceea ce fac. Andra le-a mulţumit acestora pentru „muzica de calitate“, iar Andi Moisescu le-a mărturisit că abia aşteaptă să-i revadă, în timp ce Mihaela Rădulescu s-a declarat „cucerită“ de toboşar. 

romanii au talentFormaţia Casual Band FOTO Pro TV

Tony Dumitrescu şi Bogdan Fânariu, de meserie actori, au prezentat un număr de pantomimă, care i-a făcut pe membrii juriului să râdă din tot sufletul. Bebe a fost impresionat de prestaţia concurenţilor, a râs, a aplaudat şi a declarat: „Sunt într-adevăr de mare meserie. Vă mulţumesc pentru ce am văzut în această seară.“ „Eu m-am bucurat ca un copil de acest moment“, le-a spus Andra celor doi artişi, care au primit patru răspunsuri afirmative.

romanii au talentActorii Tony Dumitrescu şi Bogdan Fânariu FOTO Pro TV

Formaţia Las Manderas, trei mariachi şi un cuplu de dansatori de flamenco, a trecut, de asemenea, mai departe. „Dansul vostru a fost impecabil, iar muzica foarte plăcută, le-a spus Mihaela Rădulescu, în timp ce Andra le-a mulţumit pentru „un spectacol complet“.

romanii au talentTrupa Las Manderas FOTO Pro TV

Claudia Livadariu, în vârstă de opt ani, s-a prezentat în faţa juriului costumată în pisicuţă şi a oferit un moment de gimnastică ritmică pe melodia „Everybody want to be a cat“. Micuţa a declarat că, dacă ar câştiga „Românii au talent“, şi-ar cumpăra un căluţ. Elementele dificile executate de aceasta i-au impresionat pe membrii juriului, care au rămas uimiţi de calităţile micuţei. Deşi a recunoscut că preferă căţeii, Andra i-a mărturisit copilei că este singura pisicuţă pe care ar lua-o acasă. „Eşti un copil foarte talentat. Bravo!“, i-a spus şi Mihaela Rădulescu micuţei, care a trecut în etapa următoare cu patru de „DA“.

romanii au talentClaudia Livadariu FOTO Pro TV

Ifrim Dumitru împreună cu fiul său, Ifrim Vasile Daniel, au venit pe scenă şi i-au invitat pe membrii juriului la o cină romantică. Îmbrăcaţi în port popular românesc, au prezentat un număr de olărit, având pe fundal melodia „Rollin“, de la Lim Bizkit,. I-au surprins pe toţi cei prezenţi în sală cu îndemânarea lor şi au smuls ropote de aplauze. Încântată de prestaţia lor, Mihaela Rădulescu a spus: „Mâinile dumneavoastră de bărbaţi au pregătit baza cinei romantice. Dar e nevoie de o femeie care să umple farfuriile.“ Concurenţii au primit patru răspunsuri afirmative. 

romanii au talentIfrim Dumitru, alături de fiul său, Ifrim Vasile Daniel FOTO Pro TV

Alexandru Moraru, în vârstă de 17 ani, care este şi prezentator la postul Moldova 1, a interpretat, chitară şi voce, „Summertime“, a lui George Gershwin. „A fost un moment extraordinar“, i-a mărturisit Andi Moisescu, în timp ce Andra l-a asigurat că este genul de artist alături de care ar cânta în orice clipă. „Bărbate, te joci foarte frumos cu amintirile noastre. Îţi mulţumesc!“, i-a mărturisit şi Bebe Cotimanis. Răspunsul final al juriului a fost „DA“, iar tânărul va merge în etapa viitoare a competiţiei.

romanji au talent

Alexandru Moraru FOTO Pro TV

Mihail Chişbac (16 ani) joacă baschet din clasa a IV-a, iar la „Românii au talent“ a jonglat cu mingea, ba chiar a învăţat-o pe Mihaela Rădulescu să o învârtă pe un deget. Tânărul a considerat că numărul de freestyle basketball nu este de ajuns, motiv pentru care a renunţat şi la o parte din haine. „Mi se părea spectaculos şi dacă nu te dezbrăcai“, i-a spus Andra, acordându-i, totuşi, şansa de a merge mai departe. 

romanji au talentMihail Chişbac FOTO Pro TV

Ioana Păun, în vârstă de 57 de ani, a promit, înainte de a intra pe scena de la „Românii au talent“, că o să-i facă knockout pe membrii juriului, dar mai ales că îl va săruta pe Bebe Cotimanis până „îl albeşte pe toate părţile. Concurenta a recitat o poezie, scrisă chiar de ea, şi a făcut câteva exerciţii de dicţii, însă nu a făcut decât să amuze juriul.

„Poezia foarte rar face spectacol, poate doar când e spusă de un mare actor, cum este Bebe Cotimanis“, a declarat Mihaela Rădulescu. La rândul lui, Bebe Cotimanis a sfătui-o să continue să facă poezie, în timp ce Andi Moisescu i-a mărturisit că o apreciază pentru originalitate şi umor şi a îndrumat-o să-şi trăiască viaţa ca pe o poezie.

Rockerul Alexandru Daniel Marian (15 ani) a impresionat cu un solo de chitară şi l-a făcut pe Bebe Cotimanis să se încline în faţa talentului lui. „Ai fost azi un mic Satriani“, i-a spus Moisescu, anunţându-l că merge mai departe cu patru de „DA“. 

romanii au talentAlexandru Daniel Marian FOTO Pro TV

Vlad Alin Pelin (16 ani), un băiat adoptat de la vârsta de opt luni, a avut un moment de dans contemporan, pe care Mihaela Rădulescu l-a comparat cu cele ale lui Gigi Căciuleanu.  

„Mă bucur că-ţi place dansul contemporan, e o pasiune aparte“, i-a spus Mihaela Rădulescu. Pe de altă parte, Andra a fost de părere că tânărul nu s-a pregătit suficient de mult, însă i-a apreciat momentul: „Simt că eşti un om talentat, dar simt că nu ai lucrat foarte mult, din coregrafie mi-am dat seama că nu ai lucrat cu cineva, în schimb îmi place cum trăieşti momentul.“

„Nu a fost un număr rău, dar mă aşteptam să mă emoţionezi puţin mai mult decât ai reuşit s-o faci“, i-a mărturisit şi Andi Moisescu. Tânrăul a obţinut iniţial două răspunsuri afirmative (Andra şi Bebe Cotimanis) şi două negative (Mihaela Rădulescu şi Andi Moisescu). Având nevoie de trei de „DA“ pentru a merge în etapa următoare, Mihaela Rădulescu i-a mai dat o şansă lui Alin şi şi-a schimbat decizia: „Poţi să faci mult mai mult de atât. Ai o sensibilitate şi o expresivitate greu de găsit. Dacă eu trebuie să-mi schimb părerea, atunci ai un DA!“

romanii au talentVlad Alin Pelin FOTO Pro TV

Francesca Tuzzolino (16 ani), jumătate italiancă, a cântat „One and Only“, melodia celebrei Adele, şi a reuşit să-i convingă pe membrii juriului că merită să meargă mai departe. „Ai o voce minunată, un timbru extraordinar de plăcut şi o tehnică vocală impresionantă“, i-a spus Andra.

romanii au talentFrancesca Tuzzolino FOTO Pro TV

Acrobatul Nicolai Chistol (25 de ani) a venit la preselecţii însoţit de asistenta sa, pentru a prezenta un număr de echilibristică. Tânărul a reuşit să impresioneze juriul, dar mai ales pe Mihaela Rădulescu. Bebe Cotimanis, plăcut surprins, a declarat: „Grigore Vieru spunea că întreg Universul se menţine în echilibru pe geana unei femei.“ Verdictul juriului a fost în unanimitate „DA“ pentru momentul perfect de echilibristică.

romanii au talentNicolai Chistol FOTO Pro TV

De asemenea, Agnesa Pituşcanu (15 de ani) a cucerit juriul cu o poezie. „În mod normal un moment de poezie nu ar avea nicio şansă la Românii au talent, dar tu ne-ai oferit un moment magic“, a felicitat-o Andi Moisescu.

romanii au talentAgnesa Pituşcanu FOTO Pro TV

Actorii Dimitri Uruşciuc şi Dan Filipov s-au prezentat cu un moment de dans, cei doi fiind descrişi de Mihaela Rădulescu drept „cocktail Molotov“: „Totul este explozibil la voi, totul electrizează, totul smulge aplauze. Sunteţi fantastici.“ În final, Dimitri şi Dan au primit patru de „DA“ şi merg în etapa următoare a competiţiei.

romanii au talentDimitri Uruşciuc şi Dan Filipov FOTO Pro TV

Ada Cercel (14 ani) a ales tot o melodie din repertoriul cântăreţei britanice Adele, „Rolling in the deep“. „Eşti minunată, eşti talentată, eşti foarte senină şi frmoasă“, i-a spus Mihaela Rădulescu tinerei care a primit patru răspunsuri afirmative. 

romanii au talentAda Cercel FOTO Pro TV

Ştefan Florin Fronea a făcut flair bartending, în timp ce partenera lui, Iulia Iordache, a cântat. „Mi se pare o idee strălucită să combini muzica cu flair“, le-a spus Andi celor doi concurenţi, care au trecut mai departe.

romanii au talentŞtefan Florin Fronea şi Iulia Iordache FOTO Pro TV

Laura Vrânceanu (33 de ani) a încheiat show-ul cu piesa „At last“, a Ettei James,  în timp ce făcea acrobaţii la trapez şi a primit patru de „DA“. „Ai un timbru puternic şi ma duce cu gândul la cântăreţele mari. Mi-ai luminat seara. Felicitări!“, i-a spus Andra. 

romanii au talentLaura Vrânceanu FOTO Pro TV

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările