Pagina de Media: O jurnalistă Digi 24, concediată după ce a dat o exclusivitate despre o gafă a Vioricăi Dăncilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă şi Jean Claude Juncker FOTO EPA-EFE
Viorica Dăncilă şi Jean Claude Juncker FOTO EPA-EFE

Conducerea Digi 24 a concediat-o pe jurnalista care a prezentat în exclusivitatea informaţia potrivit căreia premierul Viorica Dăncilă a ratat întâlnirea cu Jean Claude Juncker, şeful Comisiei Europene, anunţă Pagina de Media.

Pe 17 septembrie, o nouă gafă a prim-ministrului României făcea înconjurul presei şi internetului, după ce Digi 24 anunţase că Viorica Dăncilă nu a ajuns la întâlnirea cu şeful Comisiei Europene, Jean Claude-Juncker. Liderul european a aşteptat-o câteva minute la Aeroportul Băneasa, după care a cerut să fie dus la hotel.

Paginademedia.ro dezvăluie că exclusivitatea a costat-o scump pe jurnalista care a livrat-o: şeful ştirilor Digi 24 a decis să o concedieze imediat. 

Reporteriţa, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, era angajată de doar 11 zile la Digi 24 în momentul în care a obţinut informaţia în exclusivitate. Gafa de protocol a fost preluată de toate posturile TV şi de site-urile de ştiri. 

La două zile însă, reporterul Digi 24 care a avut sursele este chemat la raport la şeful ştirilor Digi 24, care o concediază fără nicio explicaţie. Potrivit Paginademedia.ro, jurnalista a ieşit plângând şi le-ar fi spus colegilor: „Pentru aşa o exclusivitate, în mod normal, primeşti o primă. Eu sunt dată afară“.

Iniţial, angajata Digi 24 a vrut să dea postul în judecată, însă ulterior a renunţat la idee, iar în prezent lucrează la o altă televiziune. 

Noile informaţiile au ieşit la iveală odată cu schimbările majore făcute în perioada recentă de conducerea Digi24, mai mulţi jurnalişti fiind concediaţi sau alegând să încheie colaborarea cu televiziunea RCS/RDS. 

Contactat de „Adevărul“, Cosmin Prelipceanu a precizat că nu poate ajuta pentru că de luni bune nu mai este redactor-şef al televiziunii. Totuşi, realizatorul se află în structura de coordonare a televiziunii.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite