TV

Cameră de pictură

Cameră de pictură

Are un castel, este prinţesă şi îi place să picteze în cea mai înaltă cameră din cel mai înalt turn. Nu e o poveste dintr-un basm cu zmei şi zπne, ci un fapt real din Bucureşti.

TV

Roxana jongleaza cu meseriile

Roxana jongleaza cu meseriile

Fotograf, vedetă tv, manager, actriţă, PR... Nu e o înşiruire fără sens. Toate aceste meserii sunt viaţa Roxanei Iliescu, vedeta B1 TV care prezintă ştirile mondene la "6! Vine presa".

TV

Răzvan, în caiac

Răzvan, în caiac

Răzvan Simion de la Naţional TV şi-a petrecut vacanţa şi la munte şi la mare. În prima parte a concediului, el, împreună cu soţia şi cu fiica lor, a fost la Văliug, un loc deloc străin

TV

«Turişti de profesie»

«Turişti de profesie»

În familia RalucăiMoianu, toţi au aceeaşi pasiune Anca Bejan Pe Raluca Moianu o vedeţi în fiecare duminică la Romantica, unde prezintă show-ul care a consacrat-o la tv, "Iartă-mă!". De

TV

≥ Rupiţă, în Moldova

≥ Rupiţă, în Moldova

Aflat în vacanţă în Moldova alături de logodnica sa, vedeta PRO TV s-a bucurat foarte tare cπnd a descoperit că la hanul la care a ales să înnopteze era în plină desfăşurare o nuntă.

TV

Nicolaescu face un alt comisar

Nicolaescu face un alt  comisar

Sergiu Nicolaescu nu se dezminte, punπndu-şi încă o dată în valoare talentul de regizor, scenarist şi actor, în noua producţie "Supravieţuitorul". Larisa Olinici Filmul e o continuare

TV

Cristina, actriţă de cinema

Cristina, actriţă  de cinema

A împărţit patul cu Ileana Lazariuc Trustul Media PRO îi poartă noroc frumoasei Cristina Rus. A fost la prima ediţie a emisiunii "Dansez pentru tine", apoi a mers prin ţară pentru

TV

Rochii diafane

Rochii diafane

Prin noua sa colecţie "A Touch of Orient", Oana Mizil propune pentru această vară rochiile diafane, din materiale fine. Pentru doamnele care sunt foarte elegante, acestea sunt accesorizate cu

TV

Film sau realitate?

Film sau realitate?

Un sărut pe fundalul sonor al unei melodii romantice. O iubire care, deşi e îngreunată de multe obstacole, îşi găseşte în cele din urmă drumul spre nemurire. O noapte de amor

Încercări oneste de a prezenta realitatea şi evaluări independente ale regulilor folosite de mass-media sunt vitale, în special în acest spaţiu aproape nereglementat al mediei în care trăim. Regimul existent al mediei îşi are originile în modelul progresist al presei, naturalizat printr-o varietate de politici guvernamentale dublate de asumpţii juralistice, norme, procese şi instituţii.

acum 1 an · comentarii (1)

Noul sezon de 10 episoade care începe, săptămânal, pe postul AMC de joi, 15 august, de un weekend prelungit de Sfînta Maria, de la ora 22.00, este o fascinantă incursiune într-o istorie foarte puţin cunoscută la noi care s-a petrecut în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, după atacul de la Pearl Harbor.

acum 3 luni · comentarii (2)

Duminică, ora 19, ora României, se desfăşura pe arena Louis Armstrong a US Open o partidă de tenis care face mai multă onoare tenisului şi sportului în general decât evenimentele centrale ale turneului, prea mult intrate în atenţia presei şi a corporaţiilor. Am în gând finala de simplu fete în scaun cu rotile. Pentru toţi cei ce au avut timpul, instrumentele media şi curiozitatea de a o viziona, sunt convins că a fost o experienţă marcantă.

acum 1 an · comentarii (1)

În noaptea de 26 spre 27 martie, în aşteptarea Premiilor Gopo, pe la 4 dimineaţa, ora României, putem urmări, simultan cu Statele Unite şi alte peste 125 de ţări din lume, pe Canalul AMC, primul episod dintre cele 10 care ilustrează un roman-thriller extraordinar, din 2007, scris de Dan Simmons şi creat, cinematografic, de producătorii executivi Ridley Scott, David Kajganich şi Soo Hugh.

acum 2 ani · comentarii (1)

Nici nu apucasem încă să public comentariul despre decizia Comitetului Director al Televiziunii Române de a interzice selectiv şi discriminatoriu colaborările cu alte instituţii media ale angajaţilor instituţiei şi, iată, am aflat că aceiaşi interimari, numiţi în funcţii de pixul, la fel de tranzitoriu al d-nei Doina Gradea, au mai făcut o nefăcută. S-au mai dat o dată în stambă.

acum 2 ani · comentarii (11)

În urmă cu aproape o lună şi mai bine, cândva prin preajma Crăciunului, doamna Doina Gradea, director general al Societăţii Române de Televiziune, iar a luat lumina de la domnul Cristian Zgabercea. Şi el, precum dl. Darius Vâlcov, un om de o valoare rară fiindcă e trimis în judecată pentru o mulţime de matrapazlâcuri comise sub înaltul patronaj al d-lui Nicuşor Constantinescu, bolnavul închipuit de la Constanta.

acum 2 ani · comentarii (8)
Postari Recente