TV

Reţeta culturală

Reţeta culturală

FILM Che: Argentine Regie: Steven Soderbergh, Distribuţie: Benicio Del Toro, Franka Potente, Julia Ormond, Rodrigo Santoro, María Isabel Díaz Politician, scriitor, medic, militar şi

TV

Cătălin Josan: Nu pot trăi fără...

Cătălin Josan: Nu pot trăi fără...

Chiar dacă în acest an trebuie să se mulţumească doar cu locul II în finala naţională a Eurovision-ului, Cătălin Josan nu se dă bătut şi îşi continuă planurile muzicale. Noul său album va fi lansat până la finele acestui an.

TV

Net zone

Net zone

Când computerul se strică... Merge încet, hardul scoate zgomote, ventilatorul nu funcţionează... E clar, computerul te lasă. Relax, există soluţii pentru orice problemă!

TV

Cinema

Cinema

Pescuit sportiv Titlu original: Pescuit sportiv/Picnic Ca profesor de matematică în Bucureşti, Mihai este extrem de nemulţumit de compromisurile pe care directoarea şcolii la care predă

TV

Cocktail

Cocktail

Viorel Gaiţă,prezentator PRIMA TV: Nu ratez niciodată.... În Canada, nu ratam niciodată “Cronica Cârcotaşilor”, cu Huidu şi Găinuşă, “Mondenii”, “Om sărac, om bogat”

TV

Lansări CD

Lansări CD

Death Magnetic Artist: Metallica; Casa de discuri: © Universal Music Romania După o absenţă de cinci ani, rockerii de la Metallica au revenit în 2008 cu un album pe măsura aşteptărilor:

TV

Lansări DVD

Lansări DVD

Fraţi vitregi Regie: Adam McKay; Distribuţie: Will Ferrell, John C. Reilly Brennan şi Dale sunt doi bărbaţi obligaţi să trăiască cu părinţii lor, care se căsătoresc. Fiecare dintre

TV

Clubul devoratorilor de TV

Clubul devoratorilor de TV

Întrebări şi răspunsuri Radu Dinu: Sunt un fan împătimit al filmelor cu Lara Croft. Mi-am cumpărat toate DVD-urile, am şi jocurile şi cred că Angelina Jolie este întruchiparea perfectă

TV

Nonconformiştii

Nonconformiştii

Titlul original:   Revolutionary Road Dramă de cuplu suburban cu final tragic. Detaliile sunt foarte importante: cuplul este o reunire de zile mari între protagoniştii din

TV

Cosmin Cernat: Nu pot trăi fără...

Cosmin Cernat: Nu pot trăi fără...

Prezentatorul ştirilor sportive de la Kanal D, Cosmin Cernat a făcut un top al celor mai importante lucruri din viaţa lui. Concluzia este aceea că viaţa ar fi de neconceput fără familie, prieteni şi natură.

TV

A fost odată ca niciodată...

A fost odată ca niciodată...

Aşa încep toate poveştile. La fel a început în urmă cu 11 ani şi povestea postului Acasă TV. Pe 2 februarie, aniversarea va fi marcată şi pe platoul “Poveştirilor adevărate” şi al

În noaptea de 26 spre 27 martie, în aşteptarea Premiilor Gopo, pe la 4 dimineaţa, ora României, putem urmări, simultan cu Statele Unite şi alte peste 125 de ţări din lume, pe Canalul AMC, primul episod dintre cele 10 care ilustrează un roman-thriller extraordinar, din 2007, scris de Dan Simmons şi creat, cinematografic, de producătorii executivi Ridley Scott, David Kajganich şi Soo Hugh.

acum 5 luni · comentarii (1)

Nici nu apucasem încă să public comentariul despre decizia Comitetului Director al Televiziunii Române de a interzice selectiv şi discriminatoriu colaborările cu alte instituţii media ale angajaţilor instituţiei şi, iată, am aflat că aceiaşi interimari, numiţi în funcţii de pixul, la fel de tranzitoriu al d-nei Doina Gradea, au mai făcut o nefăcută. S-au mai dat o dată în stambă.

acum 6 luni · comentarii (11)

În urmă cu aproape o lună şi mai bine, cândva prin preajma Crăciunului, doamna Doina Gradea, director general al Societăţii Române de Televiziune, iar a luat lumina de la domnul Cristian Zgabercea. Şi el, precum dl. Darius Vâlcov, un om de o valoare rară fiindcă e trimis în judecată pentru o mulţime de matrapazlâcuri comise sub înaltul patronaj al d-lui Nicuşor Constantinescu, bolnavul închipuit de la Constanta.

acum 6 luni · comentarii (8)

Ieri m-am uitat pentru câteva ore la Antena 3 în perioada de maximă audienţă. Mă uit de vreo şase luni constant atât la Antena 3, cât şi la RTV. Documentez felul în care cele două posturi de televiziune influenţează opinia publică şi rezultatele eforturilor jurnaliştilor de la Antena 3 şi de la RTV şi ale invitaţilor acestora de a promova o agendă pe care eu o percep ca fiind toxică.

acum 1 an · comentarii (46)

La două săptămâni de la intrarea în vigoare a noilor grile de programe ale fostei Televiziuni publice din România, devenită din ianuarie, prin voinţa majorităţii parlamentare care a dus la îndeplinire ordinele lui Liviu Dragnea, o Struţo-Cămilă, mai precis un neprecizat, dar pernicios amestec între Televiziune de Stat, Televiziune de partid şi Televiziune guvernamentală, se pot trage câteva concluzii.

acum 1 an · comentarii (10)

De la 1 aprilie (nu, nu e nici o păcăleală) TVR a început - se zice - o viaţă nouă. S-a văzut cu datoriile plătite graţie alocaţiei bugetare hotărâte de guvernul Grindeanu. Plătită din banii contribuabililor amăgiţi că nu mai achită taxa de abonament. Şi, vorba unui articol din revista Forbes, după această minunată veste, instituţia din Calea Dorobanţi o ţine tot într-o sărbătoare.

acum 1 an · comentarii (7)
Postari Recente