TV

Răsfaţă-ţi doamna de ziua ei!

Răsfaţă-ţi doamna de ziua ei!

Iată că a venit şi 8 Martie, Ziua Femeii! Arată-le doamnelor din viaţa ta cât de mult ţii la ele şi oferă-le, pe lângă darurile cu care le-ai obişnuit, un cadou high-tech inedit, practic şi uşor de folosit!

TV

Bogaţi şi... neliniştiţi

Bogaţi şi...  neliniştiţi

Telespectatorii români au în această primăvară prilejul să facă haz de necazul unor copii de bani-gata, în două producţii TV care dezvoltă aceeaşi premisă în moduri diferite.

TV

Lansări CD

Lansări CD

"Valleys of Neptune", cel mai nou album Jimi Hendrix, conţine 12 piese inedite. Discul anunţă lansarea proiectului Jimi Hendrix 2010, prin care Sony Music şi familia muzicianuli vor relansa o serie de materiale discografice semnate de artist.

TV

Hollywoodul ne fascinează cu formule matematice

Hollywoodul ne fascinează cu formule matematice

Succesul unui film este tributar în mai mică măsură carismei actorilor principali sau unui scenariu de excepţie. Formula ideală este exprimabilă matematic şi se manifestă prin alternanţa ritmică a unor cadre cu o anumită durată, ce mobilizează foarte eficient atenţia spectatorului.

TV

Apropouri cu... tentă violet

Apropouri cu... tentă violet

Andi Moisescu revine pe micile noastre ecrane odată cu primăvara. Vedeta Pro TV inaugurează duminică 28 februarie, de la ora 13.05, un nou sezon al ineditei sale emisiuni - „Apropo TV".

TV

Freeman, un zeu la Hollywood

Freeman, un zeu    la Hollywood

A pornit de jos şi a ajuns să joace alături de mari actori ai cinematografiei. A câştigat un Oscar pentru rolul din „Million Dollar Baby", iar acum încearcă să cucerească lumea cu rolul din „Invictus".

TV

Clubul devoratorilor de TV

Clubul devoratorilor de TV

Corespondentul Ştirilor Pro TV, responsabil cu furnizarea de noi informaţii din domeniul medical, Cristina Jurca, s-a răsfăţat cu o excursie în Noua Zeelandă. Cu ocazia vacanţei de iarnă, pe parcursul a trei săptămâni, ea a explorat cât mai multe puncte turistice ale acestei regiuni, unde locuieşte sora ei.

TV

Lansări DVD

Lansări DVD

Filmul este o adaptare a două volume de succes: „Julie & Julia", de Julie Powell şi „My Life in France", de Julia Child şi Alex Prud'homme. Această ecranizare prezintă povestea lui Child în anii petrecuţi la Paris, în perioada postbelică, ca soţie a unui diplomat american, Paul Child.

În noaptea de 26 spre 27 martie, în aşteptarea Premiilor Gopo, pe la 4 dimineaţa, ora României, putem urmări, simultan cu Statele Unite şi alte peste 125 de ţări din lume, pe Canalul AMC, primul episod dintre cele 10 care ilustrează un roman-thriller extraordinar, din 2007, scris de Dan Simmons şi creat, cinematografic, de producătorii executivi Ridley Scott, David Kajganich şi Soo Hugh.

acum 3 luni · comentarii (1)

Nici nu apucasem încă să public comentariul despre decizia Comitetului Director al Televiziunii Române de a interzice selectiv şi discriminatoriu colaborările cu alte instituţii media ale angajaţilor instituţiei şi, iată, am aflat că aceiaşi interimari, numiţi în funcţii de pixul, la fel de tranzitoriu al d-nei Doina Gradea, au mai făcut o nefăcută. S-au mai dat o dată în stambă.

acum 4 luni · comentarii (11)

În urmă cu aproape o lună şi mai bine, cândva prin preajma Crăciunului, doamna Doina Gradea, director general al Societăţii Române de Televiziune, iar a luat lumina de la domnul Cristian Zgabercea. Şi el, precum dl. Darius Vâlcov, un om de o valoare rară fiindcă e trimis în judecată pentru o mulţime de matrapazlâcuri comise sub înaltul patronaj al d-lui Nicuşor Constantinescu, bolnavul închipuit de la Constanta.

acum 4 luni · comentarii (8)

Ieri m-am uitat pentru câteva ore la Antena 3 în perioada de maximă audienţă. Mă uit de vreo şase luni constant atât la Antena 3, cât şi la RTV. Documentez felul în care cele două posturi de televiziune influenţează opinia publică şi rezultatele eforturilor jurnaliştilor de la Antena 3 şi de la RTV şi ale invitaţilor acestora de a promova o agendă pe care eu o percep ca fiind toxică.

acum 11 luni · comentarii (46)

La două săptămâni de la intrarea în vigoare a noilor grile de programe ale fostei Televiziuni publice din România, devenită din ianuarie, prin voinţa majorităţii parlamentare care a dus la îndeplinire ordinele lui Liviu Dragnea, o Struţo-Cămilă, mai precis un neprecizat, dar pernicios amestec între Televiziune de Stat, Televiziune de partid şi Televiziune guvernamentală, se pot trage câteva concluzii.

acum 1 an · comentarii (10)

De la 1 aprilie (nu, nu e nici o păcăleală) TVR a început - se zice - o viaţă nouă. S-a văzut cu datoriile plătite graţie alocaţiei bugetare hotărâte de guvernul Grindeanu. Plătită din banii contribuabililor amăgiţi că nu mai achită taxa de abonament. Şi, vorba unui articol din revista Forbes, după această minunată veste, instituţia din Calea Dorobanţi o ţine tot într-o sărbătoare.

acum 1 an · comentarii (7)

La mijlocul lunii aprilie, mai exact începând cu data de 17, principalele canale (TVR 1 şi TVR 2) ale Televiziunii publice din România - spuneţi-i pe mai departe cum vreţi, cum vă este la îndemână sau cum vă mai amintiţi numele îmbătrânitei, abandonatei instituţiei a cărei primă ieşire în eter s-a produs la 31 decembrie 1956 - vor funcţiona în conformitate cu noi grile de programe.

acum 1 an · comentarii (32)