TV

Singurul american care a câştigat Ninja Warrior şi-a dezvăluit secretele care l-au ajutat să termine cea mai dură cursă. Ce a făcut cu premiul de 1 milion de dolari

Singurul american care a câştigat Ninja Warrior şi-a dezvăluit secretele care l-au ajutat să termine cea mai dură cursă. Ce a făcut cu premiul de 1 milion de dolari

Isaac Caldiero, un tânăr în vârstă de 36 de ani din Utah, este singurul concurent care a reuşit să câştige American Ninja Warrior, însă a avut nevoie de trei sezoane pentru a ajunge în vârf. Sportivul a dezvăluit lecţiile pe care le-a învăţat din fiecare eşec şi care l-au ajutat în cele din urmă să-şi adjudece uriaşul premiu în valoare de 1 milion de dolari.

TV

CTP nu crede în jurnalistul-protestatar: „Se practică militantismul - ziaristul care iese în stradă şi îşi pune tricolorul pe umeri ca pe un prosop de baie“

CTP nu crede în jurnalistul-protestatar: „Se practică militantismul - ziaristul care iese în stradă şi îşi pune tricolorul pe umeri ca pe un prosop de baie“

Cristian Tudor Popescu (62 de ani) este de părere că nu poate fi considerat jurnalist un om care protestează, fiind de părere că aceste activităţi sunt incompatibile, deşi subliniază că în ultima vreme „se poartă“ militantismul – „jurnalistul care iese în stradă şi demonstrează, ziaristul care îşi pune tricolorul pe umeri ca pe un prosop de baie“.

Încercări oneste de a prezenta realitatea şi evaluări independente ale regulilor folosite de mass-media sunt vitale, în special în acest spaţiu aproape nereglementat al mediei în care trăim. Regimul existent al mediei îşi are originile în modelul progresist al presei, naturalizat printr-o varietate de politici guvernamentale dublate de asumpţii juralistice, norme, procese şi instituţii.

acum 2 luni · comentarii (1)

Duminică, ora 19, ora României, se desfăşura pe arena Louis Armstrong a US Open o partidă de tenis care face mai multă onoare tenisului şi sportului în general decât evenimentele centrale ale turneului, prea mult intrate în atenţia presei şi a corporaţiilor. Am în gând finala de simplu fete în scaun cu rotile. Pentru toţi cei ce au avut timpul, instrumentele media şi curiozitatea de a o viziona, sunt convins că a fost o experienţă marcantă.

acum 2 luni · comentarii (1)

În noaptea de 26 spre 27 martie, în aşteptarea Premiilor Gopo, pe la 4 dimineaţa, ora României, putem urmări, simultan cu Statele Unite şi alte peste 125 de ţări din lume, pe Canalul AMC, primul episod dintre cele 10 care ilustrează un roman-thriller extraordinar, din 2007, scris de Dan Simmons şi creat, cinematografic, de producătorii executivi Ridley Scott, David Kajganich şi Soo Hugh.

acum 8 luni · comentarii (1)

Nici nu apucasem încă să public comentariul despre decizia Comitetului Director al Televiziunii Române de a interzice selectiv şi discriminatoriu colaborările cu alte instituţii media ale angajaţilor instituţiei şi, iată, am aflat că aceiaşi interimari, numiţi în funcţii de pixul, la fel de tranzitoriu al d-nei Doina Gradea, au mai făcut o nefăcută. S-au mai dat o dată în stambă.

acum 9 luni · comentarii (11)

În urmă cu aproape o lună şi mai bine, cândva prin preajma Crăciunului, doamna Doina Gradea, director general al Societăţii Române de Televiziune, iar a luat lumina de la domnul Cristian Zgabercea. Şi el, precum dl. Darius Vâlcov, un om de o valoare rară fiindcă e trimis în judecată pentru o mulţime de matrapazlâcuri comise sub înaltul patronaj al d-lui Nicuşor Constantinescu, bolnavul închipuit de la Constanta.

acum 9 luni · comentarii (8)

Ieri m-am uitat pentru câteva ore la Antena 3 în perioada de maximă audienţă. Mă uit de vreo şase luni constant atât la Antena 3, cât şi la RTV. Documentez felul în care cele două posturi de televiziune influenţează opinia publică şi rezultatele eforturilor jurnaliştilor de la Antena 3 şi de la RTV şi ale invitaţilor acestora de a promova o agendă pe care eu o percep ca fiind toxică.

acum 1 an · comentarii (46)
Postari Recente