Omul de radio Petru Stratulat şi echipa lui au impresionat la „America's Got Talent“: ce moment au avut VIDEO

Omul de radio Petru Stratulat şi echipa lui au impresionat la „America's Got Talent“: ce moment au avut VIDEO

FOTO Europa FM

Un moment românesc a impresionat juriul show-ului de talente de la „America’s Got Talent“. Este vorba de o echipă de tineri artişti - Lightwave Theatre Company - , din care face parte şi omul de radio Petru Stratulat (fost Guerrilla, actual Europa FM), care a evoluat pe scena show-ului american cu un inedit spectacol cu păpuşi, scrie Pagina de Media.

Ştiri pe aceeaşi temă

Momentul se va vedea la postul american de televiziune NBC, miercuri, 15 iulie, la ora 3 dimineaţa, ora României. 

Pentru a promova emisiunea de miercuri, NBC a postat pe contul său de Facebook un interviu cu membrii trupei şi o selecţie de cadre video din momentul Lightwave Theatre Company. Din imagini se vede cum membrii juriului, Simon Cowell, Howie Mandel şi Sofia Vergara sunt emoţionaţi în timp ce urmăresc momentul, scrie Pagina de Media. 

Clipul video devenit deja viral, cu peste un milion de vizualizări şi câteva mii de distribuiri pe contul de Facebook al show-ului, plus mai bine de două milioane de afişări pe YouTube. Petru Stratulat este gazda unui „Weekend cu Prietenii“ de la Europa FM şi realizatorul emisiunii „80/oră“, din fiecare marţi seara. Filmările pentru „America’s Got Talent“ au avut loc în luna martie, cu puţin timp înainte de aplicarea restricţiilor de călătorie.

Trupa Lightwave Theatre Company a fost înfiinţată în 2013, când Petru Stratulat şi Cristina Andreea Ion au realizat o păpuşă şi au mers la mai multe emisiuni de televiziune cu ea. Primele două spectacole au avut premiera în 2014 (Reflection şi Iubita fizică).

Cele mai importante apariţii TV au fost la „Românii Au Talent“, în 2019, unde momentul a primit un Golden Buzz, „Die Puppenstars“ în Germania în 2017 şi „America’s Got Talent“ în 2020.

Lightwave Theatre Company este formată din Cristina-Andreea Ion, Petru Stratulat, Oana Mihaela Cercel şi Teodor Delciu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: