„Ochii din umbră“ revine cu nou sezon, dar la o oră mai târzie: „Echipa de detectivi va fi mai vizibilă pentru telespectatori“

„Ochii din umbră“ revine cu nou sezon, dar la o oră mai târzie: „Echipa de detectivi va fi mai vizibilă pentru telespectatori“

Ernest, fostul concurent de la „Big Brother“, prezintă „Ochii din umbră“ din 2009 FOTO Kanal D

Emisiunea „Ochii din umbră“, prezentată de Ernest, se întorce din 4 februarie la Kanal D, cu o schimbare a orei de difuzare şi cu noutăţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din 4 februarie, ora 23.15, Ernest revine cu „Ochii din umbră“. În acest nou sezon, cei din faţa micilor ecrane vor putea fi şi mai aproape de modul în care sunt rezolvate cazurile din emisiune, aceştia putând urmări în detaliu mecanismele muncii de detectiv, inclusiv filajul. 

Ernest are la dispoziţie acum un adevărat birou de investigaţie mobil, o dubă echipată cu tehnologie de ultima generaţie. Senzaţia că asişti la un adevărat film de acţiune este unul dintre elementele de atracţie ale noului sezon „Ochii din umbră“, se arată într-un comunicat Kanal D.
 
„Aşteptăm nerebdători reîntâlnirea cu telespectatorii noştri cărora le-am pregătit şi mai multe cazuri incredibile, unele de-a dreptul tulburătoare, în care oameni obişnuiţi, cu vieţi aparent normale, sunt capabili de manipulări şi escrocherii sentimentale la care nici nu te gândeşti sau pe care le vezi doar în filme. Echipa de detectivi a emisiunii va fi mai vizibilă pentru telespectatori, tocmai din dorinţa de a le oferi acestora, pas cu pas, detalii despre ce implică profesia de detectiv şi cum se face filajul“, a spus Ernest.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: