Oana Zăvoranu revine ca actriţă într-un serial TV. În ce producţie va apărea şi la ce televiziune FOTO

Oana Zăvoranu revine ca actriţă într-un serial TV. În ce producţie va apărea şi la ce televiziune FOTO

Oana Zăvoranu revine ca actriţă într-un serial TV

Oana Zăvoranu (45 de ani) revine ca actriţă într-un serial TV. Vedeta va face parte din distribuţia serialului „Sacrificiul“, ce va fi difuzat în curând de Antena 1.

„Sacrificiul“, noul serial anunţat de Antena 1 pentru toamna acestui an, o va avea în distribuţie pe Oana Zăvoranu. 
 
Vedeta li se va alătura astfel actorilor Dorian Popa şi Gabi Ciocan. Serialul este un family drama cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.
 
Oana Zăvoranu colaborează din nou cu producătoarea Ruxandra Ion, după aproape 15 ani de la serialele „Numai iubirea“ şi „Păcatele Evei“, scrie Pagina de Media. 
   
Oana Zăvoranu a debutat în televiziune la emisiunea „Vară pentru 2“ de la TVR 2, notează sursa citată. 
 
În anul 2004, a intrat în distribuţia serialului „Numai iubirea“ de pe Acasă TV, unde a jucat rolul Andreei Damaschin, personajul negativ, iar anul următor a fost protagonista serialului „Păcatele Evei“. Ambele seriale au fost produse de Ruxandra Ion. 
 
Tot la Acasă, Zăvoranu a prezentat emisiunea „Corazon Latino“.
 
În 2007, vedeta a trecut la postul Romantica TV, unde a avut emisiunea „Preludiul“. În 2009, Oana Zăvoranu a devenit gazda emisiunii „Pact cu diavoliţa“ de la Kanal D. 
 
Pe lângă prezenţele din emisiunile şi serialele TV, Oana Zăvoranu este cunoscută pentru scandalurile din emisiunile tabloide.
 
Oana Zăvoranu FOTO Arhivă 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: