Oana Paraschiv revine în radio, la Smart FM: cu cine face echipă şi ce rol va avea

Oana Paraschiv revine în radio, la Smart FM: cu cine face echipă şi ce rol va avea

Oana Paraschiv a prezentat timp de opt ani Ştirile la Kiss FM

Oana Paraschiv revine în radio după o pauză de trei ani şi va face echipă cu Marius Tucă şi Marius Manole la Smart FM.

Ştiri pe aceeaşi temă

Începând de marţi, 17 ianuarie, echipa emisiunii Marius FM se măreşte odată cu venirea Oanei Paraschiv, care nu va redacta un buletin de ştiri clasic, ci va interveni pe parcursul emisiunii ori de câte ori se întâmplă un eveniment semnificativ.

„Dupa o pauză de trei ani, aşteptam cu nerăbdare momentul reîntoarcerii într-un studio de radio. Smart FM este locul potrivit, pentru că aici este o emoţie specială, care se simte chiar şi în calitate de ascultător. Cred că am sosit chiar la momentul oportun, pentru că astăzi au fost publicate audienţele ultimului val de măsurători radio, iar Smart FM are o creştere importantă pe publicul comercial din Bucureşti, practic şi-a dublat audienţa. Sunt onorată să mă adresez unor «neascultători» atât de speciali“, a declarat Oana Paraschiv.

Oana Paraschiv are o experienţă importantă în radio: a prezentat Ştirile timp de opt ani la Kiss FM şi a fost coprezentator la matinal, alături de Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă. În anul 2012, Oana şi-a făcut debutul în televiziune, prezentând alături de Pepe show-ul „Naţiune, te cunosc!“, la Prima TV, iar din primăvară lui 2014, Oana s-a alăturat echipei „Cronicii Cârcotaşilor“, unde a avut propria rubrică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările