O nouă eliminare în tabăra Faimoşilor. Roxana Ciuhulescu părăseşte competiţia din motive medicale

O nouă eliminare în tabăra Faimoşilor. Roxana Ciuhulescu părăseşte competiţia din motive medicale

FOTO Instagram

Faimoşii au pierdut un nou joc de imunitate. De această dată jocul a fost echilibrat pe final când ambele tabere au ajuns la 9 puncte. Războinicii au câştigat ultimul punct şi i-au trimis pe Faimoşi să voteze, din nou, eliminarea unui coechipier din competiţie.

Pe lângă pierderea jocului de imunitate, Faimoşii au mai primit o veste tristă. Roxana Ciuhulescu este eliminată din motive medicale.

Deşi în partida de imunitate individuală Roxana a câştigat colacul imunităţii la fete, aceasta a fost eliminată de la Survivor România. Medicul a decis că aceasta nu mai poate continua concursul din cauza problemelor pe care le are la picior.
 
"Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee şi să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor. Ai fost consultată de către medic, iar în ceea ce te priveşte, medicul a hotărât că tu, din punct de vedere medical, nu mai poţi face faţă traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat.", a precizat Daniel Pavel în consiliul de nominalizare. 
 
La băieţi, Zmărăndescu şi CRBL au dus o luptă strânsă pentru imunitate. CRBL a cedat din cauza durerilor de spate şi Zmărăndescu şi-a adjudecat victoria.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările