O jurnalistă de la TVR Iaşi, agresată la mitingul PSD: „Clipul s-a oprit pentru că m-au luat la bătaie susţinătorii lui Dragnea“

O jurnalistă de la TVR Iaşi, agresată la mitingul PSD: „Clipul s-a oprit pentru că m-au luat la bătaie susţinătorii lui Dragnea“

Bărbatul care a lovit-o pe jurnalistă cu pancarta FOTO Captură video Roxana Costaş Facebook

O jurnalistă de la TVR Iaşi a fost agresată de unul dintre simpatizanţii prezenţi la mitingul organizat de PSD la Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Roxana Costaş, prezentatoare a canalului TVR Iaşi, a fost agresată fizic în timpul mitingului PSD de la Iaşi. Jurnalista transmitea live pe Facebook în momentul în care un bărbat s-a apropiat nervos de ea întrebând-o de ce filmează. În imaginile surprinse se poate vedea cum individul o loveşte cu o pancartă, iar filmarea se întrerupe brusc. 

Ulterior, jurnalista a scris: „Clipul s-a oprit pentru că m-au luat la bătaie susţinătorii lui Dragnea. Atât!“. De asemenea, Roxana a precizat că nu a fost rănită grav, doar a fost lovită şi i-a scăpat telefonul, însă subliniază că lucrurile ar fi putut degenera dacă mai mulţi colegi nu i-ar fi sărit în apărare. 
 
În plus, jurnalista a mai precizat că persoanele venite la mintingul PSD nu i-au inspirat teamă, ci milă şi i-a îndemnat pe români să meargă la vot pe 26 mai. 

„Un coleg i-a numit armata de white walkers (referinţă la serialul Game of Thrones - n.r.). Dar mie nu mi-au inspirat teamă, ci mai degrabă milă... sunt oameni alcoolizaţi, inculţi şi înrăiţi de viaţa cu multe lipsuri. Oameni pe care autocarele PSD i-au luat de la birturile din satele Moldovei, momiţi cu un pet de bere. Sau doamne mai de vază, care au venit cu maşina popii, sperând să fie şi ele Daenerys (sau Irinuci) în altă viaţă. Avem o şansă doar la vot, şi ne antrenăm pe #26mai. Scuzaţi-mi elucubraţia! O fi de la pancarta în cap“, a scris jurnalista pe Facebook. 
 
PSD a organizat un miting la Iaşi pe 9 mai, însă manifestaţia s-a încheiat mai devreme decât era programat, participanţii plecând în masă imediat după ce liderul partidului, Liviu Dragnea, a susţinut un discurs. 
 
În paralel cu mitingul PSD, câteva mii de persoane s-au adunat în Piaţa Unirii din Iaşi şi au scandat lozinci anti-PSD. În discursul său, Dragnea i-a numit pe contestatari „derbedei“. 
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: