O fostă sportivă de performanţă care îşi creşte singură cei doi copii, primul caz al emisiunii „Visuri la Cheie“

O fostă sportivă de performanţă care îşi creşte singură cei doi copii, primul caz al emisiunii „Visuri la Cheie“

Dragoş Bucur va oferi un cămin nou şi călduros Mariei Munteanu, o fostă sportivă de performanţă FOTO Pro TV

Maria Munteanu, o fostă sportivă de performanţă retrasă în mediul rural pentru a-şi creşte cele două fetiţe, va fi în prim plan, în primul episod al emisiunii „Visuri la cheie“, la 20.30, la Pro TV. Echipa show-ului, în frunte cu Dragoş Bucur, va încerca să ofere toate condiţiile necesare unui trai decent fostei practicante de arte marţiale cu o poveste de viaţă impresionantă.

În primul episod telespectatorii vor face cunoştinţă cu Maria Munteanu, fostă sportivă de performanţă şi practicantă a artelor marţiale. Povestea de viaţă a Mariei este cu adevărat impresionantă: aceasta a ales să renunţe la viaţa din Bucureşti pentru a-şi creşte cele două fetiţe într-un mediu liniştit şi curat, totul din cauza problemelor de sănătate ale celor mici. Acum, Maria locuieşte în Ulieşti, o mică aşezare din judeţul Dâmboviţa.

Dragoş Bucur, însoţit de echipa sa de ajutoare de nădejde - Alina Vîlcu, Adela Pârvu şi Andrei Samoil -, au surprins-o pe Maria Munteanu în momentul în care autocarul „Visuri la Cheie“ a ajuns în faţa casei. Printre suspine, Maria a avut puterea să îi strângă în braţe şi să le mulţumească pentru minunea ce avea să se întâmple. După zile pline de demolări, construcţii şi reamenajări, prima casă este gata să-şi primească locatarii. Transformată complet, locuinţa va reprezenta un cămin călduros pentru iarna ce bate la uşă.

Telespectatorii vor fi surprinşi de puterea pe care o are solidaritatea umană“

„Povestea prezentată în prima ediţie a emisiunii «Visuri la Cheie» este impresionantă. O mamă care-şi creşte singură cei doi copii, într-un mediu rural unde traiul de pe o zi pe alta este copleşitor. La aceste probleme, se adaugă o locuinţă fără prea multe posibilităţi, fără utilităţile necesare unui trai decent“, a declarat Dragoş Bucur. „Transformarea este uimitoare. Lucrările au decurs bine. Telespectatorii vor fi surprinşi de puterea pe care o are solidaritatea umană, de lucrurile minunate ce se pot întâmpla într-un timp atât de scurt, de voinţa şi dorinţa oamenilor de a face bine, de a-şi ajuta semenii“, a mai spus acesta.

Echipa emisiunii „Visuri la cheie“ este formată din Alina Vîlcu, Adela Pârvu şi Andrei Samoil FOTO Pro TV

Pe parcusul lucrărilor, familiile al căror destin este pe cale să se schimbe pleacă într-o vacanţă, pentru ca supriza revederii locuinţei să atingă intensitatea maximă. Pe lângă momentul vacanţei, cele două fetiţe în vârstă de 6 şi respectiv 8 ani au avut parte de un moment surpriză, un eveniment unic al vieţii lor.

„Visuri la Cheie“ este singura emisiune din România care are puterea de a schimba destinele oamenilor fără speranţă, emisiunea în care lucrurile se întâmplă prin determinare, unde visurile devin realitate numai cu ajutorul oamenilor. Dragoş Bucur şi echipa „Visuri la Cheie“ sunt pregătiţi pentru prima ediţie a celui mai nou produs marca PRO TV. Emisiunea debutează în această seară, de la 20:30.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: