O fostă concurentă „Asia Express“, în juriul show-ului „Îmi place dansul“, de la Kanal D

O fostă concurentă „Asia Express“, în juriul show-ului „Îmi place dansul“, de la Kanal D

Cocuta face parte din juriul show-ului „Îmi place dansul“ FOTO Kanal D

După Beatrice Rancea, reprezentanţii Kanal D au anunţat încă un nume pentru juriul noi emisiuni „Îmi place dansul“, ce va fi difuzată în curând la postul turcesc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Coregraful Andra Eugenia Gheorghe, cunoscută sub pseudonimul „Cocuţa“, fostă concurentă în show-ul „Asia Express“ de la Antena 1, va face parte din juriul noii emisiuni de dans de la Kanal D. 
 
Recent, Cocuţa a participat în sezonul doi din „Asia Express“, de pe Antena 1, în echipă cu Bogdan Boantă. De asemenea, a participat şi la emisiunea „Dansează printre stele“, în 2014, la Antena 1. 
 
Ea a făcut parte şi din baletul Edi Stancu, care avea momente de dans emisiunea „Dansez pentru tine“, de la Pro TV, notează Pagina de Media.  
 
„Îmi doresc să descoperim prin intermediul acestui show extraordinar concurenţi foarte talentaţi; ceea ce apreciez eu la un dansator, profesionist sau pe drumul de a ajunge profesionist, este ceea ce oferă el din punct de vedere emoţional. Sunt foarte mulţi dansatori tehnici, care rămân doar «executanţi». Pentru mine, un dansator talentat trebuie să transmită ceva puternic. Aştept personaje, oameni care să facă spectacol, concurenţi care să aiba emoţie de oferit!“, spune Cocuţa.
 
Cocuta a început să danseze de la o vârstă fragedă, la 9 ani deja începea cursurile de balet, dar spune că e îndrăgostită iremediabil de dansul contemporan. Absolventă a Liceului de Coregrafie „Floria Capsali“, s-a remarcat prin dans şi prin coregrafiile propuse în cadrul unor show-uri TV de succes. 
 
A avut apariţii în musicalurile de succes „Chicago“, „Romeo si Julieta“ şi „Mamma Mia“.

Kanal D le pregăteşte telespectatorilor, pentru această toamnă, „Îmi place dansul“. Concurenţii îşi vor demonstra calităţile artistice într-o gamă variată de stiluri de dans, iar „un juriu exigent“ va evalua performanţa candidaţilor pe parcursul emisiunii, spun reprezentanţii postului.

Câştigătorul competiţiei va intra în posesia premiului de 100.000 de lei (aproximativ 20.000 de euro). 

Show-ul se află în etapa de casting. Astfel, toti cei care îşi doresc să intre în competiţia televizată pentru a-şi demonstra talentul se pot înscrie pe pagina oficială de casting a emisiunii, casting.kanald.ro.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările