O fetiţă i-a smuls lacrimi „durului“ Mihai Petre la „Românii la talent“. Cu ce l-a impresionat şi ce a rugat-o pe Andra VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alesia Călin FOTO Pro TV
Alesia Călin FOTO Pro TV

O copilă de opt ani, din Slobozia, a emoţionat juriul şi publicul „Românii au talent“ prin vocea ei puternică. Fetiţa l-a făcut chiar şi pe Mihai Petre (39 de ani) să lăcrimeze.

Alesia Călin, în vârstă de opt ani, din Slobozia, a uimit cu vocea ei. Fetiţa a interpretat „Ave Maria“, iar talentul micuţei concurente l-a făcut pe Mihai Petre să lăcrimeze. 

„Să-ţi dea Dumnezeu sănătate, să ai grijă de tine şi mai mult ca sigur că într-o bună zi, pe lângă olimpici, fizicieni, matematicieni, chimişti, medici, sportivi, o să continuăm să livrăm lumii şi mari cântăreţi de operă“, a spus Florin Călinescu. 

„Nu mulţi ştiu care e drumul lor în viaţă şi îl tot caută. Faptul că tu ţi-ai descoperit drumul încă de la această vârstă fragedă e un semn. Eşti aleasă, ai tot ce trebuie ca să reuşeşti. Succes în tot ce alegi să faci“, i-a spus Andra, iar  

Mihai Petre a fost, la rândul lui, extrem de emoţionat.  

Copila a trecut mai departe cu patru de „Da“, în ropote de aplauze. La sfârşitul momentului, copila i-a cerut voie Andrei să o îmbrăţişeze. 

„Pare surprinzător, dar după opt sezoane, încă ai momente din astea când rămâi cu gura căscată şi nu-ţi vine să crezi că e posibil aşa ceva“, a mărturisit şi Andi Moisescu. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite