O fetiţă de 4 ani l-a lăsat pe Călinescu fără replică: „Altă întrebare!“. Micuţa a imitat-o perfect pe Cleopatra Stratan VIDEO

O fetiţă de 4 ani l-a lăsat pe Călinescu fără replică: „Altă întrebare!“. Micuţa a imitat-o perfect pe Cleopatra Stratan VIDEO

Victoria a ridicat publicul în picioare FOTO Captură Pro TV

O fetiţă în vârstă de doar patru ani a uimit juriul şi publicul „Românii au talent“ cu dezinvoltura sa. Micuţa nu doar că a imitat-o perfect pe Cleopatra Stratan, însă l-a lăsat fără replică pe Florin Călinescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Victoria Golici, sub numele de scenă Lady V Kid, a trecut de audiţiile „Românii au talent“ după ce a imitat impecabil interpretarea Cleopatrei Stratan din videoclipul „Ghiţă“.

Mai mult decât atât, copila de patru ani a reuşit să-l lase fără replică pe Florin Călinescu şi să stârnească hohote de râs.

Întrebată de actor în ce lună s-a născut, Victoria a replicat: „Nu ştiu, vă rog frumos să-mi puneţi altă întrebare“. Evident, vedetele din juriu, dar şi prezentatorii show-ului de la Pro TV s-au amuzat teribil, subliniind sintagma „altă întrebare“, făcută celebră de fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: