O fetiţă de 12 ani a uluit juriul „Românii au talent“: „Îmi aduci aminte de Nadia Comăneci“ VIDEO

O fetiţă de 12 ani a uluit juriul „Românii au talent“: „Îmi aduci aminte de Nadia Comăneci“ VIDEO

Elena Tricolici FOTO Pro TV

O copilă de 12 ani a uimit juriul „Românii au talent“ cu un dans contemporan pentru care a executat impecabil o serie de mişcări dificile ce l-au dus cu gândul pe Florin Călinescu la gimnasta Nadia Comăneci.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elena Tricolici, o elevă în vârstă de 12 ani din Chişinău, i-a lăsat fără cuvinte pe membrii juriului „Românii au talent“. 
 
„Aş rămâne până mâine în picioare. Ce am văzut aici...Elena, ai transferat dansul contemporan într-o altă galaxie, s-a făcut linişte în sală. Tu realizezi că eşti foarte bună? Tu ştii asta despre tine, nu? Bravo!“, i-a transmis Mihaela Rădulescu.
 
La rândul ei, Andra a declarat: „Mi s-a părut atât de greu ce ai făcut. Sunt încă în stare de şoc. Am avut impresia că văd o femeie care toată viaţa a dansat. Mişcările tale, gesturile tale...Copil frumos, eşti extraordinar.“
 
 
 
Pe de altă parte, Florin Călinescu a comparat-o pe micuţa dansatoare cu marea gimnastă Nadia Comăneci: „Cred că asta este explicaţia – faptul că ai 12 ani. Îmi aduci aminte de Nadia Comăneci. Eşti imponderabilă, eşti o moleculă de aer, atâta tot.“ 
 
„Am avut momente în care nici măcar nu am mai simţit nevoia să mai respir. Să ştii că te văd foarte departe. Eşti foarte, foarte valoroasă“, i-a spus şi Andi Moisescu. 
 
Evident, Elena a trecut în următoarea etapă a show-ului „Românii au talent“.
 
citeste totul despre: