O elevă de liceu a prezentat „Focus Monden“

O elevă de liceu a
prezentat „Focus Monden“

Viitoarea studentă a Facultăţii de Jurnalism şi-a început perioada de practică la Prima TV

Alexandru Constantin, prezentatorul jurnalului „Focus Monden“, i-a transformat Luciei visul în realitate prin intermediul campaniei „Pune-ţi o dorinţă“ de la Prima TV.

Ştiri pe aceeaşi temă


„M-am bucurat când am văzut cât de mulţi oameni îşi doresc să mă cunoască şi să prezinte «Focus Monden» alături de mine“, a spus Alexandru Constantin. 

„Alexandru este un băiat extraordinar, este foarte drăguţ şi carismatic şi se vede că îi place ceea ce face. Mi-a dat câteva sfaturi care îmi vor fi utile pe viitor. Întreaga experienţă a fost extraordinară şi mi-a confirmat că jurnalismul este domeniul în care îmi doresc să lucrez“, e recunoscut eleva din clasa a XII-a de la  Liceul Energetic din Râmnicu Vâlcea.

„Lucia este cea mai norocoasă pentru că dorinţa ei a fost aleasă. Ne-am simţit foarte bine împreună, am fost un adevărat ghid pentru ea prin studiourile Prima TV“, a spus prezentatorul ştirilor, care a fost încântat de modul în care adolescenta a făcut faţă provocării. „Lucia s-a descurcat excelent, are potenţial şi am încurajat-o să urmeze Facultatea de Jurnalism. Am sfătuit-o să fie ambiţioasă, să muncească din greu, să învete şi să fie optimistă. Dacă faci aceste lucruri, poţi cuceri lumea“, a spus Alexandru.

Povestea Luciei va fi prezentată duminică, 26 mai, de la ora 17.50 la Prima TV.

Campania „Pune-ţi o dorinţă“ continuă la Prima TV, pentru telespectatorii care vor să-şi întâlnească vedetele favorite. 

Citeşte şi... 

„Mondenii“ şi-au mărit echipa cu un telespectator

Campania „Pune-ţi o dorinţă!“ de la Prima TV continuă: „Trăsniţii“ au îndeplinit visul unei fane, oferindu-i un rol în serial

Găinuşă şi Dezbrăcatu’ prezintă „Cronica Cârcotaşilor“ alături de o fetiţă de 12 ani

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările