O concurentă cu patru mastere şi două doctorate a surprins la iUmor cu versuri îndrăzneţe: „O discrepanţă extraordinară între aparenţă şi ceea ce livra“ VIDEO

O concurentă cu patru mastere şi două doctorate a surprins la iUmor cu versuri îndrăzneţe: „O discrepanţă extraordinară între aparenţă şi ceea ce livra“ VIDEO

Patricia Nedelea FOTO Antena 1

Patricia Nedelea, o antropoloagă care repară maşini, a luat prin surprindere juriul şi publicul show-ului „iUmor“ după ce a recitat o poezie cu versuri destul de îndrăzneţe, ba chiar considerate de unii telespectatori indecente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru numărul de pe scena „iUmor“, clujeanca Patricia Nedelea a ales să recite o poezie cu versuri îndrăzneţe pe negativul unei piese de la trupa Paraziţii. Înainte însă, concurenta şi-a făcut „încălzirea“ cu o serie scurtă de glume, în acelaşi ton, în contrast cu apariţia sa. Deşi vedetele din juriu - Delia, Cheloo şi Bendeac - s-au declarat impresionate, unii telespectatori au considerat că unele versuri au fost vulgare.
 
Surprizele au continuat apoi, după ce Patricia a mărturisit că a fost şi actriţă, iar de-a lungul anilor a acumulat cunoştinţe în domenii care de care mai diverse, absolvind patru mastere şi două doctorate.
 
„Am atât de multe diplome încât nu mi-e teamă de ziua în care rămân fără hârtie igienică. Antropologie, Istoria Renaşterii, Jurnalism, Engleză, Actorie, Lingvistică Română şi Feminism. Adevărul este că eu scriu cărţi şi una dintre acestea, pe acare acum o public, este una comică, în care personajul principal ascultă această melodie în căşti“, a explicat Patricia alegerea sa.
 
 
Patricia Nedelea este şi scriitoare şi a reuşit să publice primul său roman de ficţiune, „Constant Guests“. În plus, tânăra i-a impresionat pe membrii juriului „iUmor“ când le-a mărturisit că deţine o vulcanizare  mobilă, în Cluj, oraşul natal, de care se ocupă personal. 

Patricia Nedelea este scriitoare şi antropoloagă FOTO Facebook
 
Mihai Bendeac a fost cel mai impresionat de momentul Patriciei, spunând că este numărul lui favorit: „Mă jur că, din acest sezon, acesta este numărul meu favorit. Pe cuvântul meu de onoare! Nu este cel mai bun număr, nu este nici pe departe cel mai comic număr, dar este numărul meu favorit din alte considerente. Era atât de vaporoasă, atât de timidă... A fost o discrepanţă extraordinară între aparenţă şi ceea ce livra. Mi s-a părut incredibil de special. Cred că a fost una dintre cele mai frumoase întâlniri pe care le-am avut aici.“
 
Şi Delia şi-a exprimat încântarea, spunând că Patricia este o compozitoare foarte bună: „V-aţi gândit să o angajaţi la iUmor? Vă mai scrie nişte chestii“.
 
De asemenea, după numărul Patriciei Nedelea, Mihai Bendeac a scris pe Facebook: „Patricia, am promis! Plecăciuni. Te ador! Dar trebuie să menţionez şi întoarcerea lui Dumitraş de la Fără Zahăr. Nu ştiu dacă se va difuza azi şi întoarcerea lui, însă şi acela e un moment unic în istoria acestui blestemat iUmor“. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: