O albaneză cântă în finala „Vocea României“ hitul cu care a intrat în topurile muzicale din România VIDEO

O albaneză cântă în finala „Vocea României“ hitul cu care a intrat în topurile muzicale din România VIDEO

Arilena Ara a cunoscu succesul în afara graniţelor cu piesa „Nentori“, foarte difuzată de radiourile româneşti

Cântăreaţa de origine albaneză Arilena Ara (19 ani) va cânta, în această seară, în finala „Vocea României“, hitul „Nentori“, care se bucură de un mare succes în rândul publicului român.

Ştiri pe aceeaşi temă

Arilena Ara a lansat până acum mai multe single-uri care au avut un succes răsunător în ţara ei, iar în 2016 s-a făcut remarcată şi în afara graniţelor cu melodia „Nentori“. Piesa Arilenei este pe primele locuri în topurile muzicale din România, iar vineri o va cânta pe scena celei mai tari competiţii a vocilor.
 
„Este o binecuvântare să mă reîntorc în România în această perioadă superbă a anului. Am ascultat foarte multe voci bune în acest show şi sunt convinsă că toate cele patru finaliste sunt deja câştigătoare. Vocea României este o oportunitate uriaşă pentru românii talentaţi să-şi exprime trăirile, emoţiile, să-şi facă auzite vocile unice şi să-şi arate personalitatea. Mă simt onorată să fiu pe scena Vocea României în marea finală şi să cânt piesa datorită căreia m-am întors aici pentru fanii mei, Nentori“, a declarat Arilena Ara.
 
citeste totul despre: