Noi concurenţi anunţaţi la Ferma: „Este adevărat că numele meu a fost folosit în contexte negative, dar sunt un om bun“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Rădulescu va prezenta „Ferma“ la Pro TV, al[turi de Cristian bozgan FOTO Pro TV
Mihaela Rădulescu va prezenta „Ferma“ la Pro TV, al[turi de Cristian bozgan FOTO Pro TV

Reprezentanţii Pro TV au anunţat cine sunt următorii şapte concurenţi care vor apărea în noul sezon al reality show-ului „Ferma“, prezentat de Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan.

Noul sezon al emisiunii „Ferma“ va avea 18 concurenţi – nouă femei şi nouă bărbaţi – şi se va filma într-o zonă izolată din munţii României pe durata iernii. 

După anunţarea primilor şase concurenţi - Ioana Filimon,  Otniela Sandu, Brigitte Năstase, Kamara, Silviu Ţolu şi luptătorul Cătălin Moroşanu, Pro TV a anunţat alte şapte vedete care vor intra în noul sezon „Ferma“. 

Astfel, fosta vedetă de televiziune Geanina Ilieş, sportivele Ame Călin şi Diana Belbiţă (fostă concurentă Exatlon), finalistul Ninja Warrior România Marius Crăciun, coregraful Emil Rengle, dar şi Florin Pastramă, om de afaceri şi văr al soţiei lui Pepe, sunt pregătiţi să-şi testeze limitele în show-ul de la Pro TV. 

Despre concurenţi:

Geanina Ilieş este cunoscută prin prisma carierei în televiziune, iar în prezent este beauty blogger şi femeie de afaceri. Geanina Ilieş îşi împarte zilele între evenimente şi întâlniri, dar îşi face întotdeauna timp pentru Patrick, fiul ei în vârstă de 12 ani. Sensibilă şi credincioasă, este pregătită pentru „Ferma“ şi spune că se simte bine atunci când ajută oamenii din jur. Acesta este motivul pentru care, dacă va câştiga, îşi doreşte să doneze premiul copiilor care au probleme de sănătate.

„Îmi voi oferi sprijinul şi voi pune umărul la treabă în orice situaţie din Ferma. Sunt o persoană altruistă, iar Ferma nu va fi o excepţie“, a spus vedeta. 

geanina ilies foto protv

Geanina Ilieş FOTO Pro TV

Deşi a absolvit Facultatea de Medicină, Ame Călin este pasionată de Zumba. Familia şi-ar dori pentru ea un viitor mai sigur, dar toţi cei apropiaţi îşi doresc ca ea să fie fericită. La «Ferma», îşi propune să le arate părinţilor că este responsabilă, puternică şi că poate face pasul pentru a se muta singură.

„Pentru mine, «Ferma» este o oportunitate prin care să demonstrez că sunt independentă şi că pot să îmi urmez inima şi visurile“, mărturiseşte Ame. 

ame calin foto protv

Ame Călin FOTO Pro TV

Diana Belbiţă este multiplă campioană la Kempo, kickboxing şi luptătoare profesionistă de MMA. S-a apucat la 12 ani de cursuri de Judo, iar la vârsta de 15 ani a decis să-şi ia viaţa în propriile mâini şi a plecat de acasă. Ea a fost concurentă şi în reality show-ul „Exatlon“, difuzat de Kanal D. 

„Vreau să îmi dovedesc mie că pot avea mai multă încredere în cei din jur şi vreau să-mi fac prieteni şi să construiesc relaţii care se bazează pe principii solide. Cu toate acestea, latura mea de luptătoare o să-şi facă simţită prezenţa“, spune tânăra. 

diana belbita foto protv

Diana Belbiţă FOTO Pro TV

Odată cu decesul tatălui său, Florin Pastramă a preluat conducerea afacerii de familie. Numele său a fost implicat în mai multe scandaluri, iar la adresa familiei sale au fost lansate acuzaţii grave. Pro TV subliniază că el a studiat dreptul, dar nu a putut profesa pentru că a decis să-şi dedice tot timpul familiei şi să ducă mai departe munca tatălui său. 

Spune despre el că a crescut în puf şi că acum, pentru că locuieşte cu mama sa, aceasta îi face toate poftele. Dacă va câştiga, îşi propune să doneze banii către copiii care nu au avut norocul unei copilării ca a lui. „Sunt foarte bucuros să fiu aici, e o mare provocare pentru mine să las tot confortul de zi cu zi, traiul pe care îl am şi să trăiesc o experienţă unică lângă oameni pe care nu îi cunosc. Sunt mândru că sunt de etnie rromă şi mă simt norocos că m-am născut în familia asta. Sunt un om pozitiv şi cu o dorinţă de viaţă enormă. Este adevărat că numele meu a fost folosit în presă în contexte negative, dar sunt un om bun, cu dragoste de Dumnezeu, iar cazierul meu este curat. De aceea şi vin în acest proiect, să mă cunoască lumea aşa cum sunt eu cu adevărat“, declară Florin. 

florin pastrama foto protv

Marius Crăciun FOTO Pro TV

Marius Crăciun spune că cele mai frumoase momente din viaţa sa au avut legătură cu sportul. A absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, este membru al echipei naţionale olimpice la Judo şi a reuşit să ajungă până în finala show-ului „Ninja Warrior România“, difuzat tot de Pro TV. 

Nu are amintiri prea plăcute din copilărie, pentru că familia sa nu a avut o situaţie materială foarte bună şi îşi propune ca acum să îi ajute mai mult. „Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câştiga pâinea şi să îmi ajut familia. Dacă voi câştiga Ferma, vreau să folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viaţă decentă“, a mărturisit Marius. 

marius craciun foto pro tv

Marius Crăciun FOTO Pro TV

   

Emil Rengle, câştigătorul show-ului Românii au talent 2018, provine dintr-o familie religioasă, iar părinţii săi şi-au dorit ca el să devină preot. A descoperit devreme că dansul îi este refugiu, iar această pasiune l-a purtat prin întreaga lume şi a fost întotdeauna aplaudat la scenă deschisă, ajungând să câştige bani din pasiunea sa. Îşi doreşte să câştige «Ferma» pentru a dona premiul către o organizaţie care sprijină tinerii dependenţi de droguri.

„Am început să dansez la 7 ani şi nu m-am mai oprit de atunci. Am ştiut de la început că dansul îmi este refugiu. Nu mi-a fost niciodată uşor să fiu diferit. Venirea mea la Ferma este un mod prin care vreau să îi ajut pe toţi cei care sunt sau se simt diferiţi, să îi conving că nu trebuie să se ascundă sau să se prefacă. Să fie ei înşişi“, a transmis dansatorul. 

emil rengle foto protv

Emil Rengle FOTO Pro TV

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite