Noi schimbări la „iUmor“: ce rol va avea Andreea Marin

Noi schimbări la „iUmor“: ce rol va avea Andreea Marin

Şerban Copoţ, Andreea Marin şi Dan Badea FOTO Antena 1

Antena 1 a anunţat noi schimbări în ceea ce priveşte show-ul „iUmor“, care nu va mai fi difuzat duminica. În plus, în noul sezon vor exista invitaţi speciali, printre aceştia numărându-se prezentatoarea TV Andreea Marin şi chef Florin Dumitrescu.

Al şaselea sezon „iUmor“ va începe pe 23 februarie, însă nu va mai fi difuzat duminica, aşa cum s-a întâmplat până acum, ci în serile de sâmbătă, de la ora 20.00. 
 
O noutate este şi faptul că membrii juriului – Delia, Cheloo şi Mihai Bendea – vor fi luaţi la roast în fiecare ediţie de invitaţi speciali, printre care Andreea Marin, Gabriel Cotabiţă, Carmen Tănase, chef Florin Dumitrescu, Roxana Vancea, mama Deliei şi mama lui Mihai Bendeac. Producătorii promit că aceştia nu vor avea nicio reţinere în a face glume usturătoare pe seama celor trei vedete de la masa juriului. 
 
O schimbare anunţată de mai mult timp este înlocuirea magicianului Vlad Grigorescu în postura de prezentator. Astfel, Şerban Copoţ îl va avea alături pe comediantul Dan Badea. 
 
Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac continuă în cel de-al şaselea sezon „iUmor“ căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizaţie. Concurenţii care primesc minimum două „Thumbs up“ vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16.00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediţii se va califica direct în finala „iUmor“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: