Din Egiptul Antic și până la Revoluția Franceză, trecând prin Renaștere, vă invităm să călătorim împreună în timp pentru a descoperi adevărul despre aceste femei care au rămas pentru totdeauna în istorie. Vă invităm să le descoperiţi împreună cu prezentatorul Stéphane Bern, în fiecare marţi, la 19.40.
 
MADAME ROYALE, orfana revoluţiei - 20 noiembrie, ora 19.40
Fiica lui Ludovic al XVI-lea cu Maria Antoaneta, formată şi marcată de Revoluţia Franceză, Marie-Thérèse a Franţei şi-a petrecut peste 40 de ani în exil, iar viaţa şi destinul ei au fost marcate de suişuri incredibile şi de prăpăstii îngrozitoare…
 
MARIA DE MÉDICI, obsesia pentru putere - 27 noiembrie, ora 19.40
Provenită din Dinastia Medici, o familie scandaloasă de bancheri toscani, Maria de Medici a experimentat luxul, puterea, umilinţa şi decăderea. Care a fost adevărata ei relaţie cu Regele Henry al IV-lea, care a umilit-o de nenumărate ori cu amantele şi bastarzii săi? A jucat oare Maria de Medici un rol în asasinarea soţului ei?
 
NEFERTITI, misterioasa Regină a Egiptului - 4 decembrie, ora 19.40
"Sublima Nefertiti, cea mai frumoasă dintre frumoase", după cum a fost cunoscută în urmă cu peste 3500 de ani, când domnea peste Egipt împreună cu Akhenaton, unul dintre ultimii faraoni ai celei de-a optsprezecea dinastii. Ne îndreptăm către piramide şi ţara Nilului pentru a descoperi misterul acestei suverane extraordinare.
 
MARIA STUART, Regina Franţei şi a Scoţiei - 11 decembrie, 19.40
Mergem în Scoţia, la ruinele Palatului Linlithtgow, unde s-a născut în 1542 Maria Stuart, cu foarte puţin timp înainte de moartea tatălui ei, Regele Iacob al V-lea al Scoţiei. Aşa începe întunecatul şi tragicul destin al celei care va deveni Regina Franţei şi a Scoţiei ... "