Netflix, mai ieftin pe mobil. Ce preţ ar putea avea în România noua variantă de abonament testată de platformă

Netflix, mai ieftin pe mobil. Ce preţ ar putea avea în România noua variantă de abonament testată de platformă

Platforma Netflix testează o nouă variantă de abonament pentru România, abonare care ar putea fi mai ieftină pe mobil şi smartphone.

Netflix testează o nouă variantă de abonare pentru smartphone şi tabletă, la un preţ mai mic decât variantele disponibile deja în România, potrivit Paginademedia.ro.
 
Între planurile tarifare din aplicaţia Netflix de pe smartphone sau tabletă a apărut o nouă variantă, denumită „Mobile“. 

Preţul este de 3,99 de euro, pe lună, iar vizionarea se poate face pe un singur dispozitiv, spre deosebire de abonamentele standard şi premium pe device-uri clasice ce permit vizionarea simultană pe mai multe ecrane, în variantă standard deffintion.
   
„Întotdeauna suntem în căutare de metode prin care să oferim o experienţă Netflix mai plăcută şi mai accesibilă. Vom testa opţiuni diferite în anumite ţări unde membrii vor putea, de exemplu, să urmărească Netflix pe mobil pentru un preţ mai mic şi să se aboneze pentru perioade mai scurte. Acest test nu va fi văzut de toată lumea şi am putea să nu implementăm niciodată aceste planuri în afara testelor“, au declarat reprezentanţii Netflix pentru sursa citată. 
 
Netflix face astfel de teste în mai multe ţări. Spre exemplu, primele informaţii despre abonarea pe mobil au apărut în India. De asemenea, în România, platforma a mai testat şi abonarea pe săptămână, dar şi abonamente mai scumpe
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: