Naşul TV, sancţionat din nou de CNA pentru emisiunea lui Radu Moraru, în care au fost prezentate conspiraţii despre purtarea măştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
radu moraru

Conspiraţiile despre mască nu sunt singurele lucruri care au dus emisiunea lui Radu Moraru de la Naşul TV pe masa Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Mai multe ediţii din luna septembrie (mai exact cele din 3, 7, 8, 10, 19 şi 23 septembrie) ale emisiunii lui Radu Moraru de la Naşul TV au fost sancţionate de CNA cu o amendă de 10.000 de lei, propusă de Monica Gubernat şi votată în unanimitate de ceilalţi membri.

„Pare o telenovelă mai lungă decât Vulpiţa” a fost comentariul lui Gabriel Tufeanu din timpul şedinţei, citat de Pagina de Media.

Motivul amenzii este reprezentat de diverse comentarii ale realizatorului care susţin conspiraţiile despre purtarea măştii, acuzaţii adus lui Traian Băsescu, publicaţiei HotNews şi lui Grigore Cartianu, precum şi preşedintelui Klaus Iohannis, care a fost numit de Moraru „Johannis Lagăr Boss”. De asemenea, Moraru a menţionat şi prezenţa unor „morgi mobile” achiziţioane de Raed Arafat.

În documentele CNA se regăsesc pasajele care au dus la acordarea amenzii:

„Cum am spus, furtună pe planeta Naşul TV pentru că a fost o emisiune pe care o face un coleg de-al meu, un colaborator de-al nostru, un prieten, Doru Mărieş. Emisiune în care l-a avut invitat pe Petrov. Da? Turnătorul la Securitate, Băsescu. O emisiune foarte proastă. O emisiune în care colegul meu a fost slab. Până la urmă n-am cum să-i controlez pe colegii mei în direct. Eu sunt un lider, dar nu sunt un dictator.”

„Uite că Hotnews l-a întrebat pe fizicianul Cristian Presură dacă pot fi băgate cipuri prin seringă cu vaccin. Un vaccin, oricare. Vaccinul minune al lui Bill Gates sau cu orice vaccin. Răspunsul lui Presură, simplu, „Da, se pot băga. Dar asta este o teorie a conspiraţiei.” E interesant.

De aia trei mari companii care au anunţat că au vaccinul gata, toate sunt flancate, zici că de câte un securist, nu de un securist, de câte un nanotehnist,de firme de nanotehnologie în domeniul medical. Mă, da’ de ce e nevoie? Că vaccinul ştiam că se face din nişte substanţe ca apa... Ce să caute nanotehnologia mână în mână cu cei care vor face vaccinul minune.”

„S-a dovedit că nişte câmpuri magnetice facilitează, frăgezesc, nici nu ştiu cum să spun, vulnerabilizează membrana celulei şi viruşii pe care-i avem în tot organismul intră lejer în celulă şi te îmbolnăveşti şi mai repede şi foarte tare. Şi eu vin şi întreb, că am văzut că toate marile companii anunţă că sunt pregătite să dea drumul la câmpuri magnetice foarte puternice.”

„Mă duc la Johannis! Ca să văd ce zice acum Johannis. O bagă pe aia cu staţi liniştiţi. Când OMS-ul urla, Johannis spunea: Staţi liniştiţi, e o gripă banală, o răceală simplă. Asta zicea Johannis Lagăr Boss, cum l-am botezat. El e şeful lagărului, da? Numit România.”

„(n.r.: despre Dumnezeu) Şi pe noi ne-a făcut fără boli, fără mască, fără cască, că altfel ne punea antenuţe, ne punea, nu ştiu, ne punea tot felul de chestii. Da’ nu ne-a pus. El ne-a făcut perfecţi pe noi.”

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite