Naşul TV a intrat în grevă din cauza Laurei Georgescu: Radu Moraru a părăsit platoul emisiunii şi a numit-o pe preşedinta CNA „nesimţită naţională“

Naşul TV a intrat în grevă din cauza
Laurei Georgescu: Radu Moraru a părăsit platoul emisiunii şi a
numit-o pe preşedinta CNA „nesimţită naţională“

Radu Moraru a părăsit platoul televiziunii în semn de protest FOTO Captură YouTube

Postul de televiziune Naşul TV a intrat în grevă seara trecută, ca o metodă de protest la adresa Laurei Georgescu, preşedintele CNA. Radu Moraru a catalogat-o, într-un editorial, pe preşedinta CNA drept „bandită“, „nesimţită naţională“ şi „escroacă“, în timp ce în platoul televiziunii apărea scaunul gol al moderatorului.

Radu Moraru, asociat al Naşul TV, a anunţat că a intrat în grevă din cauza şefei Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Laura Georgescu, căreia îi cere demisia, anunţă paginademedia.ro. Astfel, aseară, la Naşul TV, s-a difuzat o seară întreagă o imagine cu scaunului gol al lui Radu Moraru. În schimb, pe o jumătate de ecran apărea poza Laurei Georgescu, deasupa căreia stătea scris: „Naşul în grevă până la demiterea Laurei Georgescu din funcţia de preşedinte al CNA“. Mai mult, pe burtieră, postul a titrat: „Cerem protecţia constituţională a Preşedintelui României“.

Radu Moraru despre Laura Georgescu: „bandită“, „nesimţită naţională“, „escroacă“

Pe site-ul Naşul TV a fost redactat un text dur la adresa Laurei Georgescu, prin care se anunţă protestul, folosindu-se apelative precum „bandită“, „nesimţită naţională“, „escroacă“, „hoaţa care ne-a furat banii din conturile Televiziunii Libere, dovedită de procurori şi de investigaţiile jurnalistice“.

„Dacă escroaca nu va demisiona, atunci îl rog pe Preşedintele României să îi roage pe membrii CNA să nu mai stea la aceeaşi masă cu bandita dovedită de procurori şi de ziarişti“, mai scrie Radu Moraru.

Moaru spune că Iohannis a câştigat alegerile cu ajutorul Naşul TV, „singurul post 100% anti Ponta, nu precum curvele de la Realitatea“

Acelaşi Radu Moraru a ţinut să îi specifice Preşedintelui României că a câştigat alegerile şi cu ajutorul Naşul TV, „singurul post 100% anti Ponta, nu precum curvele de la Realitatea“. Postul spune că aşteaptă „măcar un gest de recunoştinţă faţă de Naşul TV! Măcar un mulţumesc, că sunteţi neamţ, nu un bandit dâmboviţean“.

Greva postului vine în contextul în care Radu Moraru a acuzat-o pe Laura Georgescu, într-o şedinţă CNA, că ar fi „furat“ 800 de milioane de lei de la această televiziune, printr-o serie de sesizări false pe care aceasta le-ar fi făcut şi care ar fi stat la baza unor amenzi aplicate postului TV de către Consiliu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: