Nana Falemi şi Giani Kiriţă „driblează“ în ringul „Dansez pentru tine“

Nana Falemi şi Giani Kiriţă „driblează“
în ringul „Dansez pentru tine“

Falemi Nana şi-a confirmat participarea

După ce Sore şi Dima, doi dintre protagoniştii serialului „Pariu cu viaţa“, au confirmat participarea la cel de-al 14-lea sezon „Dansez pentru tine“, doi fotbalişti - Falemi Nana şi Giani Kiriţă – şi o prezentatoare TV, Ilinca Vandici, şi-au anunţat participarea la show-ul care începe pe 18 octombrie la Pro TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Va fi un test pentru mine, căci vreau să dovedesc, o dată în plus, că pot să fiu versatil, că pot să fiu bun în ceea ce fac“, a declarat Falemi, fost mijlocaş al Stelei. „Pe lângă distracţie, care vine odată cu dansul, în acest concurs vine şi responsabilitatea“, a continuat el, iar pentru a face faţă competiţiei sportivul urmăreşte pe Internet clipuri cu diferiţi dansatori pentru a şti ce are de făcut în ringul visurilor.

„M-am uitat şi eu pe Internet la diverse stiluri de dans despre care ştiam că vor fi în emisiune. Lupt până în ultima clipă, sunt o persoană foarte ambiţioasă“, a ţinut să precizeze Giani Kiriţă. „Nu pot spune că excelez în vreun stil de dans, dar atuul meu este spiritul de echipă. «Dansez pentru tine» este unul dintre cele mai urmărite show-uri TV din România şi reprezintă pentru mine o mare provocare, pentru că urmează să calc pe un tărâm pe care nu l-am explorat niciodată“, a completat el.

Ilinca Vandici vrea şi ea să fie în formă pentru competiţie, aşa că ţine un regim special care s-o ajute să facă faţă antrenamentelor dure.

„Am un program de antrenament aproape zilnic la sală şi am făcut o cură de vitaminizare a organismului, pentru a-l pregăti să înfrunte programul încărcat şi efortul fizic, dar şi vremea rece. În acest moment, orice mic dezechilibru îmi poate afecta capacitatea de pregătire, iar eu îmi doresc să fac tot ce îmi stă în putere şi poate chiar şi mai mult pentru a-l ajuta pe partenerul meu“, a mărturisit Ilinca.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările