Muneer se roagă şi „Dansează printre vise“

Muneer se roagă şi „Dansează
printre vise“

Fostul concurent de la „Vocea României“, Muneer, va participa la show-ul „Dansează printre vise“, care va începe în curând la Antena 1.

„Eu sunt o persoană foarte sinceră şi dură cu mine, cred că ai nevoie să te cunoşti înainte de a face orice în viaţă. Sunt foarte ambiţios, muncitor şi pozitiv şi pentru mine acest proiect înseamnă o altă şansă să învăţ şi să-mi dovedesc că sunt pe drumul cel bun. Sunt foarte încântat de «Dansează printre vise», e o provocare nouă şi cred că o să fie o experienţă frumoasă“, a declarat Muneer.

Pentru a fi într-o formă cât mai bună pe ringul de dans şi pentru a face faţă cu brio competiţiei foarte dure, Muneer a început să meargă de cinci ori pe săptămână la sală. „Încerc să nu lipsesc nici de la rugăciuni, pentru a mă hrăni şi spiritual. Eu sunt un om foarte activ, cu multă energie şi, câtă vreme voi trece etapele, energia mi se va dubla cu fiecare săptămână rămasă în concurs“, a mai declarat artistul.

Deşi ştie că această competiţie va fi una foarte grea şi că adversarii lui sunt puternici, Muneer îşi doreşte să fie la înălţime. „Mă descurc la dans, dar aici este vorba de dans sportiv şi nu am făcut asta în viaţa mea. Mă sperie un pic acest gând,“, a mărturisit el.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: