Mugur Mihăiescu, dialog suburban cu deputatul USR Iulian Bulai: Vagabonzi ai politicii româneşti. Vai steaua voastră de comunişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mugur Mihaiescu FOTO Arhivă
Mugur Mihaiescu FOTO Arhivă

Actorul Mugur Mihăiescu a avut, duminică seară, un schimb dur de replici cu deputatul USR Iulian Bulai, în direct la Antena 3. Deputatul USR a afirmat că TVR a difuzat în noaptea de Revelion „o băşcălie tristă, care subminează şi îşi bate joc” de normele de protecţie împotriva pandemiei, în timp ce Mihăiescu i-a replicat pe un ton agresiv: „Aceşti vagabonzi ai politicii româneşti aveţi în mine cel mai mare critic”.

Deputatul USR a acuzat TVR că prin emisiunea de Revelion a aruncat în derizoriu măsurile de protecţie împotriva pandemiei de COVID-19, şi l-a criticat pe Mugur Mihăiescu că a dat „microfonul conspiraţioniştilor”, referindu-se la Dan Bitman, coronasceptic declarat.

„În calitate de preşedinte al Comisiei de Cultură care are în control parlamentar aceste instituţii importante de informare în România, Televiziunea Naţională şi Radioul Naţional, susţin că pentru a construi o democraţie în România avem nevoie de o informare corectă, o informare deschisă cu privire la masurile de protecţie împotriva pandemiei, iar ceea ce a fost la TVR în seara de Revelion este o băşcălie tristă care subminează şi îşi bate joc de măsurile de protecţie împotriva acestei pandemii, pe bani publice. Au fost folosiţi angajaţii TVR pe un contract care s-a făcut cu două firme private. Aceste lucruri vor fi discutate la Parlament la momentul potrivit“, a spus Iulian Bulai în timpul intervenţiei sale.

De cealaltă parte, Mugur Mihăiescu i-a răspuns deputatului cu un ton agresiv, catalogându-l pe acesta ca drept un „comunist”.

Redăm o parte din dialogul dintre cei doi:

Mugur Mihăescu: Domnule nu ţi-e ruşine? Să-ţi fie ruşine! Cum mă faci pe mine conspiraţionist? Cum mă face conspiraţionist acest comunist? Domnul aruncă cuvinte ca să se afle în treabă. Nu înţeleg nimic din ce se întâmplă. Ne întoarcem la comunism? Ne întoarcem la dictatură? Trebuie să îmi pun un tablou cu liderul suprem deasupra capului? Trebuie să aplaud la tot ce se spune?. V-au votat mai puţini oameni decât s-au uitat la Revelionul de la Antena. Vai de steaua voastră de comunişti. Du-te, bă, dispari! Nu pot să respect comuniştii.

Iulian Bulai: Ideea că aproape două ore nu faci nimic altceva decât să iei în derizoriu orice măsură de protecţie şi să dai microfonul conspiraţioniştilor

Mugur Mihăiescu: Domnule, nu ţi-e ruşine? Să-ţi fie ruşine domnule! Cum mă faci pe mine conspiraţionist? Băi?

Iulian Bulai: Eu cred că o să ies.

Mugur Mihăiescu: Mai bine ieşi, bă. Du-te. Asta e vagabonţeală! Vai steaua voastră de comunişti!

Iulian Bulai: Acest moment este de referinţă, închei anul cu ce vrei să rămână în mintea românilor. Mesajul dat de TVR a fost o ignorare totală a măsurilor folosite şi propuse în campanii publice. A fost un război personal.

Mugur Mihăiescu: Aceşti vagabonzi ai politicii româneşti aveţi în mine cel mai mare critic, voi fi pe ochii pe voi şi n-o să scăpaţi de mine.

Dorina Rusu, membră CNA, a afirmat într-un comunicat de sâmbătă, 2 ianuarie, că „în noaptea de Revelion, televiziunea publică a dat un spectacol grotesc, care a încălcat nu numai legile bunului-gust şi pe cele ale bunului-simţ, ci şi legislaţia audiovizualului“.  

În noaptea dintre ani, de la ora 23:00, timp de aproape două ore, TVR a derulat o emisiune „Revelion la mine acas” cu Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu, filmată în barul lui Mugur din Centrul Vechi. 

În emisiune s-au mai aflat Dan Bittman, actorul George Tănase, dar şi câtva prezenţe feminine. Bittman şi Mihăescu sunt două dintre cele mai cunoscute persoane publice din România care în ultima perioadă s-au manifestat public împotriva măsurilor luate de autorităţi.

Emisiunea a debutat cu o melodie-parodie la adresa lui Marcel Vela, Raed Arafat şi Klaus Iohannis. 

Spectacolul a continuat cu personajele din Vacanţa Mare, Leana şi Costel, care au avut dialoguri pline de violenţă şi insigatoare la consumul de alcool. „Când mă baţi cu lanţul de la câine să dai cu partea cu câinele, nu cu partea cu coteţul”, „Vreau tone de beutură să ne daţi, cisterne de beutură, trenuri marfare cu beutură. Mi se usucă gura. Dacă nu ne daţi beutură stăm ca idioţii şi nu spunem nicio glumă! Daţi-ne beutură!”, striga Leana, jucată de Mihăescu. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite