Mugur Mihăescu îl apără pe Cristi Puiu: „Tu nu ai înţeles că singurul film permis în ţara asta este Tăcerea mieilor?“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Mugur Mihăescu a postat un film pe reţelele de socializare în care pare să-i ia apărarea regizorului Cristi Puiu, după declaraţiile de la Cluj-Napoca. Mihăescu îi transmite lui Puiu, cu umorul care-l caracterizează, că ar fi bine să nu mai spună nimic legat de subiectul pandemiei.

Actorul Mugur Mihăescu i se alătură regizorului Cristi Puiu, care a fost criticat în repetate rânduri după ce a refuzat să poarte masca de protecţie în cadrul festivalului TIFF de la Cluj, printr-un videoclip în care exprimă ironia situaţiei într-o notă comică.

„Ce făcuşi măi Puiule măi? Te apucaşi să vorbeşti după dealuri, de la Cluj, pe la TIFF, în faţa animalelor ălora care voiau cultură. Ai zis şi tu că nu purtăm mască, că mâine sau poimîine dacă ne cere Guvernul să stăm în mâni.

Tu nu ai înţeles că singurul film permis în ţara asta este Tăcerea mieilor? Aşa că taci Puiule. Fii miel, Puiule… Pentru că nu eşti nevinovat. Eşti doar insuficient investigat. În plus cine eşti tu? Ce ai făcut tu pentru ţara asta ca să ai o opinie? Mare brânză de film ai făcut şi tu: Moartea domnului Lăzărescu. Păi dacă nu a murit de Covid nu e film, Puiule… Trebuia să faci ceva, filme educative, despre gripa aviară, uite, de exemplu „Zboară, Puiule, zboară!”.

Te rog frumos. Taci din gură, că altfel ne beleşte terminatorul pe amândoi. Şi să vezi ce te înjură lumea”, a spus, pe un ton glumeţ, Mihăescu pe pagina sa de Facebook.

VIDEO

Mugur Mihăescu şi-a arătat susţinerea faţă de cei care contestau purtatul măştii de protecţie şi măsurile de distanţare fizică şi în urmă cu o lună, prin prezenţa la mitingul din Piaţa Victoriei.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite