MTV a sărbătorit venirea primăverii printr-un flashmob în Piaţa Universităţii: Andreea Ibaka şi Irina Fodor, printre participanţi

MTV a sărbătorit venirea primăverii printr-un flashmob în Piaţa Universităţii: Andreea Ibaka şi Irina Fodor, printre participanţi

Vedetele au răspuns provocării MTV de a participa în cadrul unui flashmob în Piaţa Universităţii FOTO MTV

Vedete cunoscute ale industriei de divertisment din România au sărbătorit, alături de MTV, venirea primăverii într-un mod inedit. Alături de Simply That Dance School, nume precum Andreea Ibaka, Irina Fodor sau Ana Baniciu au dovedit că sunt în formă bună şi că se pricep să danseze în sincron, în cadrul unui flashmob organizat de televiziune în Piaţa Universităţii, din Capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andreea Ibaka, Irina Fodor, Amna, Criss şi Vlad (LaLa Band), Alexia Talavutis şi Ana Baniciu au răspuns provocării MTV şi au dansat în mijlocul Bucureştiului, spre admiraţia trecătorilor. Cu baloane colorate, muzică la maxim şi doar o repetiţie înainte de dans, vedele s-au distrat copios.

„A fost pentru prima dată în viaţa mea când am participat la un flashmob şi mă bucur că am acceptat propunerea MTV, am văzut cum e să dansezi într-o mulţime de oameni, în sincron. Îmi place foarte mult să dansez, dar sunt convinsă că nu mă pricep pentru că până acum nu am primit niciun premiu pentru asta“, povesteşte Irina Fodor, noua co-prezentatoare a lui Cabral din cadrul emisiunii „Poveştiri de noapte“, de pe Acasă TV.

FOTO MTV

La rândul ei, entuziasmată de iniţiativa MTV, Andreea Ibaka a declarat că evenimentul a încărcat-o cu energie pentru restul zilei, „o încărcătură de trăiri euforice“. Ea a mai spus că la următorul eveniment asemănător ar vrea ca trecătorii să li se alăture. Criss şi Vlad, membrii LaLa Band, au spus că a fost o experienţă frumoasă în aer liber alături de MTV, iar Amna a concluzionat prin a zice că acest mod de a dansa „este o idee foarte bună să sărbătorim venirea primăverii“.

FOTO MTV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: