Monica Bîrlădeanu vorbeşte despre traumele din copilărie: „Ştii cum e când loveşti un corp şi corpul ăla se loveşte de  un perete?“

Monica Bîrlădeanu vorbeşte despre traumele din copilărie: „Ştii cum e când loveşti un corp şi corpul ăla se loveşte de  un perete?“

Monica Bîrladeanu a povestit despre traumele provocate de violenţa în familie FOTO Florin Suler

Campania „Rătăcit în sine. Depresia, boala mileniului“ continuă la Ştirile PRO TV de la ora 17.00. Mâine, într-un interviu emoţionant, Monica Bîrlădeanu vorbeşte în premieră despre traumele din copilărie care au marcat-o pentru totdeauna.

Ştiri pe aceeaşi temă

Monica Bîrlădeanu a trăit mai bine de jumătate din viaţă în lumina reflectoarelor şi continuă să o facă, ani la rând fiind desemnată cea mai sexy femeie din România. Deşi a atras atenţia prin frumuseţea ei, a reuşit să ţină ascunse părţi mai puţin strălucitoare din viaţa sa. Născută într-o familie modestă din Iaşi, aceasta nu a avut parte de o copilărie fericită. Lucrurile au luat o întorsătură dramatică atunci când mama Monicăi l-a adus pe lume pe Petru, fratele mai mic, copilul fiind grav bolnav. Durerea şi neputinţa erau greu de suportat, iar tatăl acesteia s-a refugiat în alcool. 

Întrebată care au fost cele mai cumplite lucruri care i-au rămas în minte din copilărie, Monica i-a mărturisit Elenei Lasconi: „Zgomotele înfundate! Ştii cum e când loveşti un corp şi corpul ăla se loveşte de altceva, de un perete? E o bufnitură! Loviturile în corp sună într-un anume fel! Simţeam o mare teroare când, după episoadele astea dintre părinţii mei, nu mai zicea niciunul nimic şi atunci îmi era frică să deschid uşa!“. 

Nici intrarea în televiziune nu a fost întâmplătoare. Monica a dezvăluit faptul că a fascinat-o această lume dintr-o oarecare lipsă de iubire: „Televiziunea cu asta m-a prins! Înţelegeam că poţi să obţii iubire de la un număr mare de oameni în acelaşi timp. Nu cred că există actor sau om care alege să fie în ochiul public fără ca această alegere să fie motivată de cel puţin două lucruri, şi nu vorbim aici de chestii derizorii cum ar fi remuneraţia. Este vorba de iubire sau de putere!“.

Mâine, de la ora 17.00, în cadrul Ştirilor PRO TV, aflaţi întreaga poveste a Monicăi Bărlădeanu, în campania Elenei Lasconi, „Rătăcit în sine. Depresia, boala mileniului“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările