Momentul accidentării lui Jador la Survivor, greu de privit: „Aoleu, dacă mă vede mama plânge”. Medicul l-a scos de pe traseu

Momentul accidentării lui Jador la Survivor, greu de privit: „Aoleu, dacă mă vede mama plânge”. Medicul l-a scos de pe traseu

Accidentarea lui Jador la Survivor / FOTO captură video Kanal D

Clipe de teroare a trăit Jador la Survivor, în ediţia difuzată vineri, 5 martie, la Kanal D. Faimosul s-a accidentat grav pe traseu, iar medicul i-a interzis să continue. Solistul urla de durere, pe jos, în timp ce rivalul Musty, de la Războinici, striga: „E un film!"

Ştiri pe aceeaşi temă

În duelul cu Marius Crăciun, din proba pentru imunitate, Jador a văzut negru în faţa ochilor. S-a accidentat grav la genunchi, la o aterizare greşită în apă, şi a urlat ca din gură de şarpe. Medicul a intervenit imediat pentru a-l consulta pe Faimos. „Lasă-mă un pic întins, că mor, simt o presiune acolo.(...) Aoleu, dacă vede mama, plânge. Mamă, ce m-am speriat! Ce m-am speriat, am zis că gata, mi-am rupt piciorul, plec acasă. Nici că nu plec, băi. Nici fără picioare nu plec acasă", a spus Jador, după ce doctorul i-a interzis să mai intre pe traseu.

Proba sportivă a fost câştigată de Războinici, cu scorul de 10 la 6, obţinând prima imunitate a săptămânii, dar şi provizii.
 
Vezi pe Click.ro înregistrarea momentului în care se accidentează Jador.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările