Momente cu tentă sexuală la „iUmor“. Bendeac a pipăit fundul unei concurente şi şi-a dat pantalonii jos. Delia: „Am apreciat foarte mult vaginul tău“ VIDEO

Momente cu tentă sexuală la „iUmor“. Bendeac a pipăit fundul unei concurente şi şi-a dat pantalonii jos. Delia: „Am apreciat foarte mult vaginul tău“ VIDEO

Mihai Bendeac a vrut să verifice fermitatea fundului unei dansatoare de twerk în prima ediţie „iUmor“ FOTO Antena 1

Debutul sezonului 4 „iUmor“, de la Antena 1, a fost marcat de două momente la limita indecenţei, în special prin participarea lui Mihai Bendeac, unul din cei trei membri ai juriului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul sezon a adus-o pe scena „iUmor“ pe italianca Federica La Pondi, din Roma, o profesoară de „twerk“, aşa cum s-a recomandat. Aceasta a păstrat, însă, misterul asupra numărului pe care l-a pregătit până în momentul intrării în scenă, recomandându-se ca pianistă şi spunând: „mă aflu aici ca să vă aduc muzica clasică“, râzând cu subînţeles. 
 
„Dificultatea numărului meu constă în capacitatea de a controla cu exactitate musculatura în perfectă sincronizare cu muzica, astfel încât mintea mea şi corpul să devină una cu muzica“, a explicat italianca foarte serioasă în filmuleţul de prezentare, oferind un indiciu asupra momentului său.
 
Purtând o perucă în stilul Mozart şi un sacou negru, dar îmbrăcată sumar în partea de jos, Federica, zisă şi „Fundista“, s-a aşezat în faţa unui pian, dar nu s-a atins deloc de clape. Pe fundal de muzică clasică, aceasta a executat „un număr clasic de twerk“ pe ritmul melodiei „Rondo Alla Turca“ de Mozart.

La sfârşitul numărului, Mihai Bendeac a avut o curiozitate: „Fundul dumneavoastră este ferm?“, completând prin a spune că el nu ar putea să execute aceste mişcări de „gelatină“ deoarece are fundul mult mai ferm, spre deosebire de concurentă. Pentru a se convinge, Bendeac a mers pe scenă pentru a atinge posteriorul italiencei şi şi-a lăsat pantalonii în vine, încurajând-o pe aceasta să-l pipăie pentru a vedea diferenţa de...fermitate. Federica La Pondi a primit trei de „Da“ din partea juriului, deşi ulterior Cheloo a declarat că a regretat decizia.
 
 
Un număr ceva mai complex a fost pus în scenă de un cuplu de suedezi, David şi Fofo. Au început „inofensiv“ cu scheme de acrobatică şi altele cu bile de ping-pong, pasându-le unul în gura celuilalt, făcând „dribling“ cu gura pe fundul unei găleţi şi chiar cântând la xilofon în acest fel. Momentul culminant a fost, însă, la sfârşit, când Fofo şi-a dat jos lenjeria intimă şi a mimat introducerea mingiuţei în vagin, urmată de cântatul la xilofon, aflat pe capul lui David, cu ajutorul zonei intime. Mingiuţa cu pricina i-a fost apoi oferită lui Mihai Bendeac, care, spre suprinderea tuturor, a băgat-o în gură şi a „scuipat-o“ pe scenă.
 
„De ce am băgat mingiuţa aia în gură? Pentru că am vrut ca după acest număr să rămân cu un gust plăcut“, a spus râzând Mihai Bendeac. „Cum îl mai pup eu pe ăsta când mă văd cu el?“, a spus dezgustată Delia, care era sigură că numărul a fost real, spre amuzamentul lui Bendeac şi Cheloo: „Am apreciat foarte mult vaginul tău. Cred că ai nevoie de foarte mulţi ani să faci asta“. În final, totul s-a transformat într-o confuzie, mai ales după ce concurenţii au confirmat că a fost real, făcându-l pe Mihai Bendeac să înghită în sec. Per total, momentul a fost foarte apreciat de juriu, iar David şi Fofo au primit trei de „Da“.
 
citeste totul despre: